Good News - Telegraph: Τα ελληνικά νησιά ταξίδι ζωής για τις οικογένειες Βρετανών το 2017

Στους 7 προορισμούς που εγγυώνται ονειρικές διακοπές για όλη την οικογένεια το 2017 συγκαταλέγεται η Ελλάδα και τα νησιά της, σύμφωνα με δημοσίευμα της βρετανικής Telegraph.

H εφημερίδα συνιστά ανεπιφύλακτα διακοπές στην Ελλάδα, η οποία μετά τις πολλαπλές κρίσεις που έπληξαν τον τουρισμό της, προσφέρει τώρα πια μοναδικές προσφορές για οικογένειες από τη Βρετανία.

Η λίστα με τα 7 ταξίδια που προτείνει η εφημερίδα είναι η εξής:

1. Λάπλαντ Φινλανδίας (Ιδανικές ηλικίες από 4 έως 14 ετών) - Ιδανικές διακοπές για οικογένειες, καθώς μπορούν να συνδυάσουν την αναζήτηση για το Βόρειο Σέλας με το παιχνίδι στο χιόνι, τα σαφάρι με snowmobile και μια επίσκεψη σε φάρμα με ταράνδους.

2. Ελληνικά νησιά (Ιδανικές ηλικίες από 0 έως 18 ετών) -  Αντί για το Ην. Βασίλειο, την Ιταλία, τη Γαλλία ή την Ισπανία, ταξιδέψτε στην Ελλάδα. Οι όμορφες παραλίες της, τα γαλήνια χωριά, η θρυλική κληρονομιά και το νόστιμο φαγητό προσφέρουν απλότητα και πλούτο που ενθουσιάζει τους πάντες. Ο ελληνικός τουρισμός έχει περάσει από δύσκολες χρονιές λόγω της οικονομικής αστάθειας, ενώ το προσφυγικό στα νησιά είχε ως αποτέλεσμα να χαθεί το 11% των επισκεπτών τους. Έτσι, τώρα προσφέρονται πολλές καλές ευκαιρίες για διακοπές. Ως ιδανική διαμονή για αυτό το καλοκαίρι προτείνεται η ενοικίαση βίλας σε νησί.

3. Ρώμη, Νάπολη, Σικελία (Ιδανικές ηλικίες από 7 έως 12 ετών) - Ακολουθήστε τα μονοπάτια των αρχαίων Ρωμαίων, με τα ιδιωτικά προγράμματα ειδικά για παιδιά στη Ρώμη και την Πομπηία.

4. Γκαλαπάγκος (Ιδανικές ηλικίες από 12 έως 18 ετών) Προτείνεται για τους εφήβους που μένουν για τελευταία χρονιά στο σπίτι της οικογένειας. Το απομακρυσμένο αρχιπέλαγος αποτελείται από εκπληκτικούς σχηματισμούς από λάβα, από δάση κάκτων, υψώματα με πλούσια βλάστηση, τιρκουάζ ακτές και τροπικές παραλίες, ενώ διαθέτει άγρια ζωή σε μεγάλη έκταση.

5. Μαλδίβες (Ιδανικές ηλικίες από 0 έως 8 ετών) - Με τα νησιά να συναγωνίζονται στη διασκέδαση των παιδιών προσφέρονται ευκαιρίες για εξερεύνηση της άγριας ζωής γύρω τους, οι γονείς μπορούν πραγματικά να ξεκουραστούν.

6. Καναδάς (Ιδανικό για ηλικίες από 13 έως 18 ετών) - Ο Καναδάς διαθέτει μερικά από τα πιο εντυπωσιακά τοπία στη βόρεια Αμερική. Κάντε το ταξίδι με το αυτοκίνητο και διασχίστε τα χιονισμένα Rockies και τις λαμπερές λίμνες.

7. Καλιφόρνια (Ιδανικές ηλικίες από 4 έως 18 ετών) - Το Σαν Φρανσίσκο γιορτάζει φέτος την 50η επέτειο του αυθεντικού Summer of Love, διοργανώνονται σειρά εκδηλώσεων από ιδιαίτερες εκθέσεις μέχρι συναυλίες. Εξερευνήτες τις περιοχές της με πεζοπορία, επισκεφθείτε τους αμπελώνες με ποδήλατο, ανακαλύψτε την απάντηση των δυτικών ακτών στο Μπρούκλιν.

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ