Story of the day: Τουρκάλα ευτραφέστατη κυρία ταξιδεύει σε όλο τον κόσμο επί 10 χρόνια μετά τον διαζύγιο της

Καμπάνια στα social media έστησαν εκατοντάδες χρήστες, οι οποίοι αναζητούσαν μία πληθωρική Τουρκάλα «θεία» με μοναδικό «όπλο» τις φωτογραφίες που είχε τραβήξει από τα ταξίδια της ανά τον πλανήτη, ποζάροντας μπροστά σε αξιοθέατα.
 

Η ιστορία της 60χρονης Ayşe, με τις αξιοζήλευτες πόζες και το απαράμιλλο στυλ, έγινε viral και τελικά η γυναίκα εντοπίστηκε στην επαρχία İzmir, που ήταν ο τελευταίος προορισμός της.

Η Ayşe ξέχασε τη φωτογραφική της μηχανή μέσα σε ένα αυτοκίνητο στο οποίο έκανε ωτοστόπ, στην περιοχή της Μαύρης Θάλασσας.

Σύμφωνα με το ntv.com, το ζευγάρι που την βοήθησε να φτάσει στον προορισμό της, εντόπισε την κάμερα, ωστόσο η γυναίκα είχε φύγει και μη γνωρίζοντας το επώνυμο ή τα στοιχεία της αποφάσισε να δημοσιεύσει τις φωτογραφίες της Ayşe στα social media.

Εκατοντάδες χρήστες συμμετείχαν στην καμπάνια εντοπισμού της 60χρονης, δίνοντάς της το παρατσούκλι «θεία Ayşe».
Τελικά, η γυναίκα εντοπίστηκε στο Ιζμίρ και το ζευγάρι της παρέδωσε την φωτογραφική μηχανή. Η 60χρονη ανέφερε πως στεναχωρήθηκε πολύ όταν κατάλαβε ότι είχε χάσει την κάμερα. «Θα μπορούσα να αγοράσω άλλη, ωστόσο δεν θα αποζημιωνόμουν για τις φωτογραφίες μου, οι οποίες είναι πολύ σημαντικές για εμένα.


Είναι φωτογραφίες από τα μέρη που ταξίδεψα τα τελευταία 10 χρόνια.
Εσείς (αναφερόμενη στο ζευγάρι) μου δώσατε ολόκληρο τον κόσμο», δήλωσε, εμφανώς συγκινημένη.
Όπως είπε η Ayşe ξεκίνησε να ταξιδεύει πριν μία δεκαετία, μετά το διαζύγιο που πήρε από τον σύζυγό της. Κατά τη διάρκεια αυτών των ετών επισκέφτηκε τουλάχιστον 25 χώρες, μεταξύ των οποίων τη Γαλλία, την Ιταλία και την Ινδία.

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr και του madeingreece.news

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ