Πέθανε στα 42 του ο νάνος ηθοποιός Martin Henderson - Ο Peter Dinklage του Game of Thrones του είχε αφιερώσει τη Χρυσή Σφαίρα το 2012

Στα 42 του χρόνια έφυγε από τη ζωή ο νάνος ηθοποιός Martin Henderson.

Ο Martin Henderson συμμετείχε στο καστ της σειράς ταινιών του  Harry Potter, αλλά έγινε παγκοσμίως γνωστός το 2012, όταν ο επίσης νάνος πρωταγωνιστής του Game of Thrones, Peter Dinklage αφιέρωσε το βραβείο του στις  Χρυσές Σφαίρες το 2012.  

Πριν πέντε χρόνια ο 37χρονος τότε ηθοποιός είχε βρεθεί σε μια παμπ για να γιορτάσει τα γενέθλιά του. Βγαίνοντας έξω από το μαγαζί για να καπνίσει του επιτέθηκε ένας μεθυσμένος και τον τραυμάτισε σοβαρά. Ο άγνωστος τον χλεύασε για το σωματότυπό του και τον κλώτσησε αναπαριστώντας μια στιγμή από το αγγλικό ποδόσφαιρο. 

Ο άτυχος Martin όμως, τραυματίστηκε σοβαρά στο χέρι και στο πόδι και αντιμετώπισε μέχρι και προβλήματα στο περπάτημα. Συγκινημένος από το δράμα του συναδέλφου του, ο πρωταγωνιστής νάνος του Game of Thrones Peter Dinklage, όταν ανέβηκε το 2012 στο stage για να παραλάβει τη Χρυσή Σφαίρα , αναφέρθηκε στο περιστατικό και στον Martin. 

Ο ηθοποιός πέθανε πριν λίγες μέρες στα 42 του χρόνια. Η σύντροφός του Rebecca Henderson επιβεβαίωσε τη δυσάρεστη είδηση του θανάτου του...

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ