Η τράπεζα δεν έβαλε όριο αναλήψεων & η 21χρονη φοιτήτρια ''ξεσάλωσε''! Shopping 3,3 εκατ. ευρώ

Chanel, Cartier, Christian Dior, Hermes και Christian Louboutin ήταν ορισμένες από τις μάρκες που έδειχνε προτίμηση μια νεαρή φοιτήτρια από τη από την Μαλαισία.
 

Ο λόγος για την Christine Jiaxin Lee η οποία όταν διαπίστωσε ότι μπορούσε να σηκώνει από τον λογαριασμό της όσα λεφτά ήθελε, πολύ περισσότερα από όσα η ίδια είχε σε καταθέσεις ξεκίνησε την φρενήρη πορεία αγορών.

Η νεαρή έκανε αγορές ύψους 3,3 εκατ. ευρώ σε μόλις 11 μήνες με χρήματα της τράπεζας Westpac. Ήταν τέτοια η μανία της που μόνο στο μαγαζί της Dior στο Σίδνεϊ έφτασε να κάνει αγορές ύψους 150.000 ευρώ.

Όταν η τράπεζα διαπίστωσε το λάθος που είχε κάνει την κατηγόρησε για απάτη αφού δεν κατήγγειλε το λάθος που είχε γίνει με τον λογαριασμό της., γράφει η Daily Mail.

Η 21χρονη συνελήφθη το 2015 στην Αυστραλία ενώ ήταν έτοιμη να πετάξει με το αεροπλάνο στην Μαλαισία για να αποφύγει την σύλληψη.

Εκπρόσωπος της Westpac ζητά ηθική και υλική αποκατάσταση ενώ ο δικηγόρος της φοιτήτριας δηλώνει πως η πελάτισσά του έχει μετανιώσει.

Εκτός των άλλων η 21χρονη είχε αγοράσει ακριβά ρούχα, παπούτσια, κοσμήματα και αρώματα αφού μπορεί να τα πλήρωνε αλλά ήταν με λεφτά της Westpac.

 

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ