Ο πιο άτυχος γαμπρός στον κόσμο! Έμεινε παράλυτος στο bachelor πριν τον γάμο του

Εφιάλτης έγινε ένα bachelor πάρτι, όταν ο μέλλοντας γαμπρός έμεινε παράλυτος την ώρα που κολυμπούσε.

Ο 39χρονος Brett Greenfield και η 29χρονη αρραβωνιαστικιά του, Meg Alexander, ταξίδευσαν στη Φλόριντα προκειμένου να περάσουν το Σαββατοκύριακο με τους φίλους τους και την οικογένειά τους, όμως,την ώρα που έπαιζαν ποδόσφαιρο στην παραλία, ο Greenfield αποφάσισε να πάει για κολύμπι, γράφει το people.com.

«Ο Brett μπήκε στο νερό και ξαφνικά όλοι οι φίλοι μου άρχισαν να λένε: 'Τι συμβαίνει με τον Brett; Γιατί επιπλέει;» είπε η αρραβωνιαστικιά του. «Όταν τον πλησίασα για να δω τι συμβαίνει σκεφτόμουν απλά ότι ήταν χαζούλης και μας έκανε πλάκα», λέει.

Η Kelsey Rice, μία νοσοκόμα, κατάλαβε ότι κάτι δεν πηγαίνει καλά όταν είδε ότι ο Greenfield επέπλεε κι όταν οι φίλοι του τον έβγαλαν από τη θάλασσα εκείνος τους είπε ότι δεν μπορούσε να κουνηθεί.

Το πλήρωμα του ασθενοφόρου μετέφερε εσπευσμένα στο νοσοκομείο Memorial τον Greenhill , όπου οι γιατροί ανακοίνωσαν στο ζευγάρι ότι ο μέλλοντας γιατρός έμεινε παράλυτος από το λαιμό και κάτω, πιθανότατα επειδή χτύπησε το κεφάλι του στην άμμο. Μάλιστα τους είπαν ότι ο Greenhill έχει μόνο 1 στις 100 πιθανότητες να περπατήσει ξανά.

Η  είδηση ήρθε δέκα εβδομάδες πριν ο Greenhill και η Alexander παντρευτούν, γεγονός που οδήγησε στην αναβολή του γάμου τους.

Οι φίλοι του ζευγαριού πήραν την πρωτοβουλία και μέσω της σελίδας GoFundMe ζητούν οικονομική ενίσχυση από τον κόσμο προκειμένου να βοηθήσουν τον 39χρονο. Μέσα σε έξι μέρες κατάφεραν να συγκεντρώσουν το ποσό των 90,000 δολαρίων.

Ο Greenhill παραμένει προσωρινά στην μονάδα εντατικής θεραπείας καθώς δεν μπορεί ούτε να μιλήσει.

«Το μόνο πιο δυνατό πράγμα που έχουν ο Greenhill και η Alexander πέρα από την αγάπη τους είναι η πίστη τους στον Θεό κι αυτή είναι που τους δίνει το κουράγιο να σταθούν δυνατοί και να συνεχίσουν», έγραψαν οι φίλοι τους. «Παρά τις δυσμενείς συνθήκες το ζευγάρι είναι αποφασισμένο να το περάσει όλο αυτό μαζί και να εκπληρώσουν την υπόσχεση που έδωσαν ο ένας στον άλλον», προσθέτουν.

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr και του madeingreece.news

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ