Rich Kids of Greece: Ναι υπάρχουν και επιδεικνύουν την πολυτελή ζωή τους με ακριβά αυτοκίνητα, ρολόγια, σκάφη & έξω φτώχεια & καημοί

Τα Rich Kids of Greece... μίλησαν!

Ο λόγος για τον λογαριασμό στο Instagram που έγινε πρόσφατα θέμα στην Daily Mail και ακολουθούν το παράδειγμα άλλων -να θυμίσουμε- το «Rich Kids» ανά τον κόσμο.

Το «Έθνος της Κυριακής» έψαξε να βρει ποιοι κρύβονται πίσω από αυτόν τον λογαριασμό. Όπως τονίζουν, οι διαχειριστές τονίζουν ότι αποτελούν τα πραγματικά Ελληνόπαιδα - πλουσιόπαιδα και αν κρίνει κανείς από το πώς υπογραμμίζουν αυτήν τη διάκριση στο «bio» τους θα έλεγε με σιγουριά ότι σιχαίνονται τις απομιμήσεις και είναι οπαδοί του «be authentic».

Ονομα και επίθετο, καθώς και λοιπά προσωπικά στοιχεία -για λόγους ασφαλείας, ίσως- δεν θέλησαν να τα γνωστοποιήσουν, αλλά απάντησαν σε οκτώ ερωτήσεις που τους τέθηκαν. Τα πλουσιόπαιδα της Ελλάδας που διαχειρίζονται τον λογαριασμό και των οποίων η ύπαρξη έφερε «καταιγίδα» σχολίων στα social media είναι δύο. Ποστάρουν μόνο όποια φωτογραφία από αυτές που τους στέλνουν κρίνεται αξιόλογη, δεν νιώθουν να έχουν περιοριστεί από την οικονομική κρίση και τώρα που έγιναν γνωστοί «είμαστε και πιο πλούσιοι».

«Μένω στα βόρεια προάστια και οδηγώ ένα ''πάνω από τη μέση'' αυτοκίνητο. Δεν θέλω να αναφέρω μάρκα για να μην κάνουμε και δωρεάν διαφήμιση! Πήγα και σε δημόσιο και σε ιδιωτικό σχολείο στην Ελλάδα και στο εξωτερικό. Οσο για την ηλικία, είμαι 25 και άνω» λέει στο «Εθνος της Κυριακής» εις εκ των δύο διαχειριστών του «Rich Kids of Greece». «Τον λογαριασμό διαχειρίζονται δύο άτομα και μοιραζόμαστε αρκετές φωτογραφίες δικές μας και φίλων, αλλά και πάρα πολλές από ''αγνώστους''.

Το προφίλ είναι δημόσιο και δεν είναι κλειστό. Δεν μας ενδιαφέρει αν είναι γνωστός ή άγνωστος επιχειρηματίας όποιος μας στείλει φωτογραφίες του, αρκεί το lifestyle του να είναι αξιόλογο» απαντά στην ερώτηση εάν στο συγκεκριμένο γκρουπ συμμετέχουν γνωστοί επιχειρηματίες και γόνοι πλούσιων οικογενειών, αλλά και πώς επιλέγουν ποια από τις φωτογραφίες που λαμβάνουν θα δημοσιευθεί.

Τι πιστεύουν, όμως, για το χρήμα και τη σημασία του στη ζωή; «Για ποιον δεν έχουν σημασία τα χρήματα;» διερωτάται ο ένας από τους δύο διαχειριστές του συγκεκριμένου λογαριασμού. «Υστερα από ένα συγκεκριμένο σημείο, τα λεφτά δεν έχουν σημασία. Το παιχνίδι για την απόκτηση και τη διατήρηση είναι αυτό που αξίζει» προσθέτει. Πάντως, όπως επισημαίνει, «στον τραπεζικό μου λογαριασμό ασχολούμαι μόνο με το σύνολο των ψηφίων και το σύμβολο του νομίσματος».

Η αλήθεια είναι πως δεν γνωρίζουμε αν το account είναι γνήσιο ή.... fake όπως και να έχει ωστόσο είναι ιντριγκαδόρικο!

 

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ