Ελεύθερος σε λίγες μέρες ο σεκιουριτάς στη Μύκονο – Σε κώμα παραμένει ο Κύπριος από τον ξυλοδαρμό του - Τι λέει η γυναίκα του

Ελεύθερος θα είναι σε λίγες ημέρες ο σεκιουριτάς του κλαμπ στην Μύκονο που τραυμάτησε σοβαρά τον Κύπριο Βαγγέλη Πέππο τον Σεπτέμβριο του 2015.

Αν και η αρχική κατηγορία που αντιμετώπιζε ήταν απόπειρα ανθρωποκτονίας με ενδεχόμενο δόλο, το Μεικτό Ορκωτό Δικαστήριο της Νάξου αποφάσισε τη μεταβολή της σε  βαριά σωματική βλάβη από αμέλεια, ανατρέποντας τα  δεδομένα.

Την ίδια ώρα, ο άτυχος Κύπριος που διασκέδαζε στο κλαμπ του νησιού βρίσκεται ακόμη σε κώμα στο νοσοκομείο.

Η σύζυγος του Κύπριου, Αφροδίτη Κλεάνθους, σχολιάζοντας την απόφαση του Μεικτού Ορκωτού Δικαστηρίου της Νάξου. Σε δηλώσεις της στο Star, είπε πως κανένας από την οικογένεια δεν περίμενε αυτή την εξέλιξη. «Δεν περίμενε κανείς από εμάς να μετατραπεί η κατηγορία από κακούργημα σε πλημμέλημα. Για την οικογένεια ήταν πολύ βαριά η απόφαση του Δικαστηρίου, από κει και πέρα η Δικαιοσύνη ξέρει καλυτέρα από εμάς»,

Ο Βαγγέλης Πέππος βρίσκεται σε φυτική κατάσταση και νοσηλεύεται ακόμα σε ιδιωτικό Θεραπευτήριο της Κύπρου. 

Από την άλλη, η πλευρά του κατηγορουμένου αισθάνεται δικαιωμένη, καθώς κατάφερε να πείσει το δικαστήριο ότι δεν υπήρχε πρόθεση από τον κατηγορούμενο να τραυματίσει σοβαρά τον Βαγγέλη Πέππο. Μετά την  μετατροπή του κατηγορητηρίου, η ποινή που  επιβλήθηκε στον σεκιούριτι είναι φυλάκιση 5 ετών με αναστολή και αναμένεται τις επόμενες ημέρες να αφεθεί ελεύθερος….

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ