Φρικτός βασανισμός σκύλου στον Πύργο: Ξερίζωσαν ακόμη και τα δόντια από κουταβάκι

Περισσεύουν οι χαρακτηρισμοί για ένα νέο περιστατικό κακοποίησης σκύλου που συνέβη στον παραποτάμιο δρόμο που συνδέει την οδό Αλφειού με την Βαρβάσαινα.

Ο ή οι θύτης-ες προκαλούν δέος με την πράξη τους αφού βασάνισαν το μικρής ηλικίας ζώο, χτυπώντας το στο κεφάλι, προκαλώντας του τραύματα στο μάτι ενώ χωρίς έλεος και καμία λογική του ξερίζωσαν και ορισμένα από τα δόντια του!

Για το περιστατικό ενημερώθηκαν φιλόζωοι που έσπευσαν να παραλάβουν το άμοιρο ζώο προσφέροντας του περίθαλψη, καταγγέλλοντας συνάμα το απεχθές γεγονός στο patrisnews.com

Η εκπρόσωπος του φιλοζωικού συλλόγου «Αδέσποτες πατούσες», Μυρσίνη Σαλαμανή, μιλώντας στην ΠΑΤΡΙΣ για το συγκεκριμένο περιστατικό δήλωσε:

«Πιστεύαμε πως τόσα χρόνια αγώνα στον χώρο της φιλοζωίας τα είχαμε δει όλα όμως αυτή η περίπτωση μας συγκλόνισε! Βρήκαμε τον Σίζαρ σε έναν αγροτικό δρόμο χτυπημένο στο κεφάλι, με τρυπημένο μάτι και ξεριζωμένα δόντια… κάποιος έβγαλε όλο του το άχτι και το μίσος σε ένα κουταβάκι! Είναι επιτακτική ανάγκη, πλέον, ο κόσμος να καταλάβει ότι αυτός που αρχίζει με ένα ζώο δεν σταματά εκεί… πρέπει να αρχίσουμε να μιλάμε γιατί υπάρχουν διεστραμμένες προσωπικότητες ανάμεσα μας και κινδυνεύουμε! Ο κόσμος πρέπει ν` αρχίσει να μιλάει! Ως φιλόζωοι συνεργαζόμαστε με ιατρεία, προσπαθούμε να περιθάλψουμε με όποιο τρόπο μπορούμε το ζωάκι, να το επαναφέρουμε σε μια καλύτερη κατάσταση και να του βρούμε νέο σπίτι. Είναι επιτακτική ανάγκη να γίνουν στειρώσεις για να πάψουν κάποια στιγμή να υπάρχουν αδέσποτα και να μην μπορεί ο κάθε ανώμαλος να βγάζει το άχτι του με ειδεχθείς τρόπους. Καταδικάζουμε τη βία σε ανυπεράσπιστα πλάσματα. Ας μην ξεχνάμε ότι, σύμφωνα με έρευνα του FBI πολλοί serial killers ξεκίνησαν να εγκληματούν με ζώα και κατόπιν σε ανθρώπους! Ας μιλήσει όποιος ξέρει και μην πιστέψει ότι θα μπλέξεις για ένα αδέσποτο σκυλί αλλά, πολύ πιθανόν, για κάποιον συμπολίτη μας που θα κινδυνέψει στο μέλλον».

 

 

 

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr και του madeingreece.news

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ