Μόνο στο eirinika.gr: Τα κεραμικά της καλλονής Μόνικας πωλούνται στο παλάτι της Σίσσυς αλλά και στη Σκύρο, αφού ερωτεύτηκε τον Νίκο Παππά και μαζί ανακαλύπτουν τον βυθό του Αιγαίου (φωτό)

Η Μόνικα είναι Αυστριακή καλλονή που αγάπησε στα 18 της ενα ωραίο Σκυριανό τον Νίκο Παππά, γιό καπετάνιου και από τότε λατρεύει το πιό λιτό νησί των Σποράδων.

Η Μόνικα είναι Αυστριακή καλλονή που αγάπησε στα 18 της ενα ωραίο Σκυριανό τον Νίκο Παππά, γιό καπετάνιου και από τότε λατρεύει το πιό λιτό νησί των Σποράδων.



Εφτασε μαθήτρια του Λυκείου για διακοπές με τις συμμαθήτριες της, κατέκτησε τον γόη του νησιού και έκτοτε έγινε Σκυριανή. Μόλις έκλεισαν 7 χρόνια δυνατού έρωτα, ενώθηκαν με τα δεσμά του γάμου σε μία από τις δεκάδες βυζαντινές εκκλησιές του νησιού.


 
Η Μόνικα και ο Νίκος έχουν σήμερα τρία υπέροχα παιδιά, ζουν στη Βιέννη απο το 2002 αλλά κάθε καλοκαίρι έρχονται στη Σκύρο για να κρατήσουν το μικρό οικογενειακό πανδοχείο παράλληλα με το κατάστημα όπου η Μόνικα δημιουργεί θαυμάσια κεραμικά.



Μία σειρά των κεραμικών της πωλείτα αποκλειστικά στο Μουσείο της Αυτοκράτειρας Σίσσυ στη Βιέννη αλλά και στο λιμάνι της Σκύρου, στη Λιναριά. Από εδώ αγοράζουν τα αναμνηστικά τους  όσοι περνούν τις διακοπές τους στο νησί ή οι περαστικοί διάσημοι, όπως πέρυσι ο Ρόμπερτ Ντε Νίρο και ο Τζών Τραβόλτα με τις γυναίκες τους αλλά και η Γκόλντι Χόοουν με τον άνδρα της τον επίσης γνωστό ηθοποιό  Κερτ Ράσσελ.






 
Το ερωτευμένο ζευγάρι της Σκύρου μοιράζεται και το πάθος του για την θάλασσα και το υποβρύχιο ψάρεμα.





Πριν απο λίγες μέρες συναντήθηκαν με μία χελώνα καρέττα - καρέττα και με χαρά μοιράζονται με τους επισκέπτες του eirinika.gr την ομορφιά του βυθού της Σκύρου.







Ειρήνη Νικολοπούλου



Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr και του madeingreece.news

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ