Την «πάτησε»! Νεαρή έστελνε σέξι φωτογραφίες στο αγόρι της, ξεχνώντας την βαλίτσα του εραστή - αφεντικού της στο κάδρο....

Μια λεπτομέρεια σε μια φωτογραφία πρόδωσε την απιστία μιας νεαρής κοπέλας που είχε πει στον φίλο της ότι θα ταξίδευε μόνη της στην Ατλάντα.

Η πρωταγωνίστρια της ιστορίας που παρουσιάστηκε στο Reddit και αναδημοσίεσε η εφημερίδα Sun, ονομάζετια Jackie. Φτάνοντας στο ξενοδοχείο της στην Ατλάντα αποφάσισε να  στέλνει μια σέξι φωτογραφία στο σύντροφό της. "Συγνώμη αλλά η πτήση άργησε... τώρα θα μπω για μπάνιο", του γράφει, ενώ εκείνος της απαντά "συνέχισε", αναμένοντας και άλλες καυτές φωτογραφίες.
 
Ωστόσο, στην επόμενη φωτογραφία που του στέλνει, προσέχει μια μικρή αλλά σημαντική λεπτομέρεια. Κάτω αριστερά φαίνεται μια βαλίτσα η οποία δεν είναι δική της,

Αν και εκείνη αρνείται πως κάποιος άλλος είναι μαζί της, ο σύντροφός της έκνευρισμένος ζητά να μάθει τον ιδιοκτήτη της βαλίτσας. Πάνω στην ταραχή της η κοπέλα  σπεύδει να του πει το δωμάτιο στο οποίο μένει, λέγοντάς του να πάρει τηλέφωνο αν θέλει να το διαπιστώσει. Όμως είχε ξεχάσει πως το δωμάτιο δεν ήταν κλεισμένο στο όνομά της, Όπως ανακάλυψε ο σύντοφός της, είχε κρατηθεί από το αφεντικό της!

"Δε το πιστεύω πως με θεωρείς τόσο χαζό", της λέει, "οργανώνοντας ταξίδι με το αφεντικό σου, προσποιούμενη πως είσαι μόνη... ήξερα πως κάτι έτρεχε μεταξύ σας... Παρεμπιπτόντως φαίνεται η βαλίτσα του στη φωτογραφία που μου έστειλες και μην προσπαθήσεις καν να αρνηθείς κάτι από αυτά".

"Όταν γυρίσεις, όλα σου τα πράγματα θα σε περιμένουν έξω στον κάδο σκουπιδιών, να περάσετε καλά"..., της έγραψε.

Τα μηνύματα του ζευγαριού δημοσιεύθηκαν στο Reddit, ωστόσο δεν έγινε γνωστό τι και αν του απάντησε η κοπέλα.

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr και του madeingreece.news

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ