Η συγκλονιστική ιστορία του άλλοτε επιτυχημένου επιχειρηματία Μηνά Αργυρίου: 'Εχασε τα πάντα & είναι άστεγος

Άστεγος, περιπλανώμενος στους δρόμους της Αθήνας φέρεται ότι είναι ένας 51χρονος, άλλοτε επιτυχημένος επιχειρηματίας, από το Ηράκλειο Κρήτης, τον οποίο γονάτισε η οικονομική κρίση, με αποτέλεσμα να κλείσει τα τέσσερα μαγαζιά του και να εξαφανιστεί από προσώπου γης.

Τη συγκλονιστική υπόθεση του αγνοούμενου Μηνά Αργυρίου, αποκάλυψε η εκπομπή «Φως στο τούνελ» της Αγγελικής Νικολούλη, στην οποία απευθύνθηκε φίλος του 51χρονου.

Τα ίχνη του χάθηκαν ξαφνικά τον Φεβρουάριο του 2013, αφού έβαλε σταδιακά λουκέτο σε όλα τα καταστήματα ρουχισμού που διατηρούσε στο Ηράκλειο γράφει η Espresso.

Στη διάρκεια της εκπομπής, το βράδυ της Παρασκευής, τηλεθεατής έστειλε φωτογραφία ενός άνδρα που μοιάζει με τον 51χρονο (και φαίνεται παραμελημένος και κουρασμένος), ενώ υπήρξαν αποκαλυπτικές μαρτυρίες από ανθρώπους που τον αναγνώρισαν και δήλωσαν πως τον έχουν δει στο Μαρούσι να περιφέρεται στους δρόμους και να αναζητεί φαγητό στα συσσίτια.

Η τοπική κοινωνία του Ηρακλείου μιλάει με τα καλύτερα λόγια για τον Μηνά Αργυρίου, χαρακτηρίζοντάς τον δουλευταρά και καλόκαρδο.

*Να σημειώσουμε πως οι φιλόξενοι Κρητικοί & Ηρακλειώτες, καλό θα είναι να δείξουν έμπρακτα την συμπαράσταση τους βοηθώντας τον ίδιο και όχι απλά συμμετέχοντας στον εντοπισμό του

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr και του madeingreece.news

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ