Αποκλειστικό: Αδέλφια από το Ρέθυμνο έφτιαξαν κρέμα με σάλιο σαλιγκαριού & δεν προλαβαίνουν να στέλνουν παραγγελίες στο εξωτερικό!!!!

Περπατούσα χθες το πρωί στα γραφικά δρομάκια της παλιάς πόλης του Ρεθύμνου, όταν «τραβάει» το μάτι μου ένα μάλλον τουριστικό μαγαζί....

Στην αρχή σκέφτηκα, χαμογελώντας :"Κοίτα πλάκα , πως μεταφράζει το πολύ φυσικό (full nature) ο Κρητικός ....»  Γελάει , ως γνωστόν καλά, όποιος γελάει τελευταίος.

 Στην πόρτα ένας Κρητικός, από εκείνους που λατρεύω: Αισιόδοξος , καλοσυνάτος & εξυπηρετικός. 

Του λέω : «Τι πουλάτε;» 

«Έλα εδώ να δεις όχι μόνο τι πουλάω, αλλά ότι η κρέμα μου πουλιέται σε όλο τον κόσμο! Πώς αυτό; Να δες μόνη σου…"


 
Τι μου δείχνει λοιπόν ο άνθρωπος στην οθόνη του PC του; Τις παραγγελίες από όλο τον κόσμο για την μαγική του κρέμα! Τα καλά λόγια που του στέλνουν όποιοι την αγοράζουν, όπως αυτή η Γαλλίδα που του υπογραμμίζει στο email της: “Η ποιότητα σας είναι αντάξια μεγάλων μαρκών καλλυντικών της Γαλλίας , στείλτε μου ξανά από την κρέμα σας που αγόρασα το καλοκαίρι όταν ήρθα στο Ρέθυμνο ....Σας συγχαίρω γιά την ποιότητα σας και σας συστήνω στους γνωστούς μου " 

Κλπ κλπ… 

Ο Γιάννης ένας από τα δύο αδέλφια - επιχειρηματίες Κυμιωνή.

Η εταιρεία CRETAN OLIVE OIL SPA δημιουργήθηκε το 1985 από τους αδερφούς Ιωάννη και Μιχαήλ Κυμιωνή.

Χρόνια πριν η γιαγιά τους χρησιμοποιώντας δίκταμο, αλόη, σάλιο σαλιγκαριού, μελισσόχορτο, καλέντουλα και ελαιόλαδο έφτιαχνε μια κρέμα ιδανική για τη θεραπεία της ψωρίασης και του εκζέματος. Η συνταγή πέρασε στη νεότερη γενιά η οποία με αγάπη και μεράκι δημιούργησε τη σειρά προϊόντων CRETAN OLIVE OIL SPA.

Χωρίς paraben, παράγωγα πετρελαίου, βαζελίνη, παραφινέλαιο και ζωικά συστατικά είναι ιδανικά για κάθε τύπο δέρματος.

Η Κρέμα σώματος που παρασκευάζουν είναι βασισμένη σε παλιά οικογενειακή συνταγή. Ιδανική για θεραπεία ψωρίασης, εκζέματος και ξηροδερμίας. Φτιαγμένη από 100% αγνά φυσικά συστατικά. Τα συστάτικά της περιέχει βιολογικό ελαιόλαδο,άγριο δίκταμο,σάλιο σαλιγκαριού, έλαιο αβοκάντου,αλόη,μελισσόχορτο και καλέντουλα ενυδατώνει το δέρμα σας και δίνει λύση στο προβλημά σας!

Το γαλάκτωμα σώματος με τη μοναδική του σύνθεση, πλούσια σε θρεπτικά συστατικά και βιταμίνες A,E,F με έντονη ενυδατική και μαλακτική δράση ενισχύει την ελαστικότητα της, προσφέροντας άμεση αίσθηση απαλότητας.

Αυτά και άλλα πολλά από το προϊόντα τους, όλα φυσικά, είναι διαθέσιμα μέσα από το επίσημο site τους, αλλά και στο νέο τους κατάστημα, Εθν. Αντιστάσεως 61 & Τσουδερού στο Ρέθυμνο.

Δείτε τι παραγγελίες δέχεται από όλον τον πλανήτη.  Μπράβο !!!!

Έφυγα από το μαγαζί του σαν να είχα ανακαλύψει θησαυρό. Μα θησαυρός δεν είναι να βλέπεις μέσα στην κατήφεια της κρίσης τέτοια " διαμαντάκια"; Εξού και ετοιμάζω το νέο μου site, madeingreece.news 

Κείμενο, φωτογραφίες: Ειρήνη Νικολοπούλου

* Γνωρίστε τα προϊόντα της CRETAN OLIVE OIL SPA μέσα από το επίσημο site τους: www.cretanoliveoilspa.gr

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr και του madeingreece.news

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ