"Σκανταλιάρης" ο πρίγκιπας Χάρι, λέει η Daily Mail - Ποια είναι η καλλονή με την οποία έβγαινε κρυφά στην πλάτη της Μ. Μαρκλ

Μπορεί η σχέση του με την όμορφη αμερικανίδα ηθοποιό Μέγκαν Μαρκλ να είναι πιο σοβαρή από μια απλή περιπέτεια, αλλά ο πρίγκιπας Χάρι αποδεικνύεται πιο "σκανταλιάρης", σύμφωνα, τουλάχιστον, με την Daily Mail. 

Όπως υποστηρίζει η βρετανική εφημερίδα, ο αδελφός του πρίγκιπα Ουίλιαμ, έβγαινε μυστικά με την πανέμορφγ βρετανίδα  μοντέλο Burberry Sarah Ann Macklin, ενώ βρισκόταν ήδη σε σχέση με την αμερικανίδα σταρ.

Ο Πρίγκιπας βγήκε σε μια σειρά κρυφών ραντεβού με το μοντέλο το περασμένο καλοκαίρι, ενώ η Μάρκλ βρισκόταν ήδη στο Λονδίνο.

Όπως υποστηρίζει η πλευρά της Macklin, ο Χάρι συνάντησε το μοντέλο σε ένα ιδιωτικό πάρτι, ζήτησε το τηλέφωνό της και την βομβάρδισε με κείμενα, όπως φαίνεται να έκανε και με την αμερικανίδα ηθοποιό.

Πηγές αναφέρουν, μάλιστα, ότι το ενδιαφέρον του Χάρι για την βρετανίδα καλλονή έφερε την αντίδραση του πρώην φίλου της, David Gandy, ένα μοντέλο εσωρούχων για την Marks and Spencer. 

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ