Απίστευτo βίντεο: Πιτσιρίκος στην Κίνα "οδηγεί" το αυτοκινητάκι του αντίθετα στο ρεύμα ενός αυτοκινητοδρόμου

Ένα σοκαριστικό βίντεο με πρωταγωνιστή ένα 3χρονο αγοράκι  που οδηγεί το παιδικό αυτοκινητάκι του αντίθετα από τη ροή των αυτοκινήτων σε έναν αυτοκινητόδρομο, έδωσαν στη δημοσιότητα οι Αρχές της Κίνας.

«Ήταν πολύ επικίνδυνα με πολλά μεγάλα οχήματα γύρω του, οπότε χωρίς δεύτερη σκέψη έτρεξα αμέσως προς το μέρος του και τον πήρα στην άκρη του δρόμου», δήλωσε στο κρατικό τηλεοπτικό δίκτυο CCTV ο Γου Φενγκ, ο αστυνομικός που έσπευσε να σώσει το αγόρι και έχει ανακηρυχθεί ήρωας στους ιστότοπους κοινωνικής δικτύωσης.

Το CCTV μετέδοσε το βίντεο στο οποίο το αγοράκι, περίπου 3 ετών, φαίνεται να κινείται αμέριμνο σε έναν γεμάτο αυτοκινητόδρομο αντίθετα από τη ροή των αυτοκινήτων πάνω σε ένα μικρό, πλαστικό, κίτρινο αυτοκινητάκι.

Έπειτα από περίπου 30 δευτερόλεπτα ένας αστυνομικός σπεύδει στο σημείο, σκύβει και πιάνει το αγόρι και αφού έχει μια σύντομη συνομιλία μαζί του το παίρνει στην άκρη του δρόμου.

Το βίντεο έχει προκαλέσει σάλο και στους ιστότοπους κοινωνικής δικτύωσης, κυρίως εξαιτίας της στάσης των οδηγών που περνούν δίπλα από το παιδί χωρίς να αντιδρούν.

 

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ