Διέρρηξαν το αυτοκίνητο του για να κλέψουν μόνο... μια σοκολάτα - Τώρα, πήρε δώρο 6.500 νέες!

Η προηγούμενη εβδομάδα θα μείνει σίγουρα αξέχαστη στον φοιτητή του  Πανεπιστημίου του Κάνσας Hunter Jobbins...

Κατά τη διάρκεια μιας βόλτας του, ο "άτυχος" πρωταγωνιστής της ιστορίας αποφάσισε να αφήσει το αυτοκίνητό του έξω από τους κοιτώνες του Πανεπιστημίου για να απολαύσει μια μικρή βόλτα. Όταν επέστρεψε, είδε με έκπληξη το αυτοκίνητό του να έχει γίνει στόχος ενός διαρρήκτη. 

Μόνο που από μέσα δεν έλειπε τίποτα. Ή... σχεδόν τίποτα. Ο κλέφτης είχε αφήσει πάνω στα αυτοκίνητο μια χαρτοπετσέτα με ένα μήνυμα που ενημέρωνε τον  Hunter πως αποφάσισε να διαρρήξει το αυτοκίνητό του για να κλέψει μια σοκολάτα kit kat!

«Είδα την kit kat στο στήριγμα για το ποτηράκι. Λατρεύω τις kit kat, έτσι τσέκαρα την πόρτα και είδα ότι ήταν ξεκλείδωτη. Δεν πήρα τίποτα άλλο πέρα από την kit kat. Συγγνώμη».

Ο Jobbins κοινοποίησε χωρίς δεύτερη σκέψη το γράμμα στο twitter το οποίο έκαναν retweet περίπου μισό εκατομμύριο χρήστες.

Αλλά η ιστορία δεν τελειώνει εδώ. Και αυτό καθώς το tweet έφτασε μέχρι την εταιρεία Hershey, την εταιρεία παραγωγής των kit kat.

Η εταιρεία  προσφέρθηκε να του κάνει ένα εντυπωσιακό δώρο, αποζημιώνοντάς τον για την χαμένη kit kat και μάλιστα με το παραπάνω. 

Η εταιρεία τοποθέτησε στο αυτοκίνητό του περίπου 6.500 σοκολάτες kit kat, δίνοντάς του αρκετές για να κεράσει ολόκληρο το πανεπιστήμιο, όπως και τελικά έκανε.

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ