Παγκόσμια Ημέρα Οργασμού σήμερα και να οι 10 ταινίες για να .. γιορτάσετε την ημέρα όπως της αρμόζει !

Ε, ναι λοιπόν! Σήμερα είναι η Παγκόσμια Ημέρα Οργασμού! Οργανωθείτε…. Αν θέλετε βοήθεια, ο κινηματογράφος έχει κάποιες καλές ιδέες.

Ε, ναι λοιπόν! Σήμερα είναι η Παγκόσμια Ημέρα Οργασμού! Οργανωθείτε…. Αν θέλετε βοήθεια, ο κινηματογράφος έχει κάποιες καλές ιδέες. Διαβάστε γι’ αυτούς τους οργασμούς από το tospirto.net.

1.«Οποιοσδήποτε μπορεί να υποκριθεί έναν οργασμό» («Όταν ο Χάρι Γνώρισε την Σάλι» / «When Harry Met Sally», 1989)



Στο μέσο ενός κατάμεστου εστιατορίου, η Σάλι / Μεγκ Ράιαν αναλαμβάνει να αποδείξει στον υπερόπτη Χάρι / Μπίλι Κρίσταλ ότι το να υποδυθείς έναν ψεύτικο οργασμό είναι το πιο εύκολο πράγμα στον κόσμο και τα καταφέρνει περίφημα!

2. Σεξ στο τραπέζι της κουζίνας («Ο Ταχυδρόμος Χτυπάει Πάντα Δυο Φορές» /  «The Postman Always Rings Twice», 1981)



Ο Τζακ Νίκολσον και η Τζέσικα Λανγκ βλέπουν με διαφορετικό μάτι το τραπέζι της κουζίνας και χαρίζουν μια από τις πιο ερωτικές (και ρεαλιστικές) σκηνές στην ιστορία του σινεμά.

3. «Ω γλυκό μυστήριο της ζωής!» («Φρανκενστάιν Τζούνιορ» / «Young Frankenstein», 1974)



Αυτό τραγουδά η Μαντλίν Καν όταν ανακαλύπτει τις χαρές του έρωτα και του… οπερατικού οργασμού παρέα με το τέρας του Φρανκενστάιν (Πίτερ Μπόιλ).

4. Δεκαπέντε παρισινοί οργασμοί σε ένα λεπτό («Αμελί» / «Le Fabuleux Destin D’Αmelie Poulain», 2001)



Η ηρωίδα της ταινίας του Ζαν Πιέρ Ζενέ αναρωτιέται πόσα ζευγάρια έρχονται  μέσα στο ίδιο λεπτό σε οργασμό στο Παρίσι. Η απάντηση; «Δεκαπέντε!»

5.  «Όταν φτάσουμε στο κρεσέντο θα πεθάνεις…από ηδονή!» («Barbarella», 1968)



Παγιδευμένη σε μια μηχανή βασανιστηρίων προορισμένη να σε στείλει στον άλλο κόσμο, αφού προηγουμένως σου έχει προσφέρει τον οργασμό της ζωής σου, η διαγαλαξιακή Μπαρμπαρέλα (Τζέιν Φόντα) καταφέρνει να έρθει στην απόλυτη «κορύφωση» και να εξουδετερώσει την αδίστακτη μηχανή ηδονής.

6. «Σταμάτα αυτό που κάνεις…» («Επικίνδυνη Ηρεμία στη Νέα Ορλεάνη» / «The Big Easy»)



Η Έλεν Μπάρκιν βγάζει τα γυαλιά, χαλαρώνει τον κότσο στα μαλλιά και αφήνεται στα χέρια του Ντένις Κουέιντ. Τα υπόλοιπα είναι θέμα χημείας.

7. Ο χειρότερος οργασμός στην ιστορία του Χόλιγουντ; («Showgirls», 1995)



Πάντως σίγουρα είναι ο πιο αστείος, καθώς η Ελίζαμπεθ Μπέρκλεϊ, ηρωίδα της διαβόητης ταινίας του Πολ Βερχόφεν, μοιάζει να σπαρταράει σαν το ετοιμοθάνατο ψάρι ή να παθαίνει ηλεκτροπληξία την ώρα που υποδύεται το παθιασμένο (;) φινάλε της ερωτικής της περίπτυξης με τον Κάιλ Μακ Λάχλαν, στο εσωτερικό μιας πισίνας.

8. «Say ¨Fuck Me!¨» («Ατίθαση Καρδιά» /  «Wild at Heart», 1990)



Ο Γουίλεμ Νταφόου «ανάβει» την τρομαγμένη Λόρα Ντερν όταν την αναγκάζει να του ψιθυρίσει «Γ**ησέ με», σε ένα από τα πιο kinky και αλλόκοτα ερωτικά κινηματογραφικά στιγμιότυπα.

9. «Θέλεις να μπεις στη μηχανή;»  («Ο Υπναράς» / «Sleeper», 1973)



Στο μέλλον οι άνθρωποι επιτυγχάνουν τους οργασμούς τους εισχωρώντας για λίγα λεπτά στο εσωτερικό μιας μηχανής που μοιάζει με μικρό θάλαμο και ονομάζεται «Οργάσματρο». Ο Γούντι Άλεν και η Νταϊάν Κίτον δεν χάνουν, ασφαλώς, την ευκαιρία.

10. «Volare!» («Ένα Ψάρι που το Έλεγαν Γουάντα» /  «A Fish Called Wanda», 1988)



Ο Κέβιν Κλάιν προτιμά να κάνει σεξ συνοδεία ιταλικών τραγουδιών, όταν φτάνει στην κορύφωση, ωστόσο, δεν υπάρχει τίποτα καλύτερο από το να ερμηνεύει το «Volare».

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ