Αποκλ. Made in Greece τα Teta's Lab: Η δημοφιλής αισθητικός - ποδολόγος Τέτα Καμπουρέλη και το νέα της φυσικά καλλυντικά

Συναντήσαμε την κυρία Τέτα Καμπουρέλη στο χώρο της στο Κάτω Χαλάνδρι, όπου υποδέχεται η ίδια προσωπικά & έχει την ευθύνη για όσα όλα συμβαίνουν στο καλαίσθητο Teta's Beauty Salon.

 Μάλιστα, εξακολουθεί όχι μόνο να καλωσορίζει αλλά και να περιποιείται τα πόδια και τα χέρια των κυρίων και των κυριών που επιλέγουν την άριστη επαγγελματία για το μανικιούρ ή το πεντικιούρ τους, αφού η Τέτα διακρίνεται για τις άριστες γνώσεις της ως ποδολόγος. 

Η Τέτα Καμπουρέλη, ξεκινάει πολύ δραστήρια τη νέα σεζόν με το site της ''Τέτα. gr'' , αλλά και τα ολοκαίνουργια φυσικά καλλυντικά της . 

''Είμαι πολύ χαρούμενη που ολοκληρώνω ένα κύκλο δραστηριοτήτων στο χώρο της αισθητικής και της ομορφιάς με την υλοποίηση ενός μεγάλου μου ονείρου, τη δημιουργία καλλυντικών. 

Στα Teta's Lab έχω βάλει όλη μου την εμπειρία, το μεράκι για να προσφέρω στις γυναίκες ασφαλή και φυσικά προϊόντα. Ναι, πρόκειται για Made in Greece καλλυντικά που ελπίζω να τα αγκαλιάσει ο κόσμος που με εμπιστεύεται τόσα χρόνια''.

Η Τέτα, μιλώντας  στο Eirinika & το Made in Greece μοιράστηκε μαζί μας όλες τις πληροφορίες για τα Teta's Lab αλλά και τα δικά της μυστικά ομορφιάς

Είναι πολλές οι γυναίκες που αναρωτιούνται ποιο είναι το µυστικό για το καλλίγραµµο κορµί της δηµοφιλούς nail artist, Τέτας Καμπουρέλη. Ήρθε η ώρα λοιπόν να σας  αποκαλύψουµε αυτό το μυστικό. Η αγαπηµένη nail-artist των σταρ  έφερε  τη δική της επανάσταση στην ολοκληρωµένη φροντίδα της επιδερµίδας δηµιουργώντας τη σειρά Teta’s Lab, η οποία περιλαµβάνει τρία µοναδικά προϊόντα οµορφιάς.  Η νέα σειρά περιλαµβάνει ένα προϊόν αδυνατίσματος και σύσφιξης που δρα ενάντια στην κυτταρίτιδα, ένα peeling σώµατος και µια ενυδατική κρέµα χεριών-ποδιών.

Η Slimming Cream, κατά της κυτταρίτιδας, δηµιουργήθηκε από την αισθητικό-ποδολόγο, µετά από πολυετείς µελέτες. Είναι εµπλουτισµένη µε τα πιο δραστικά φυσικά συστατικά, τα οποία επιταχύνουν τη διάσπαση του λίπους στα λιποκύτταρα. Παράλληλα, χάρη στα ευεργετικά συστατικά της, συσφίγγει και ενυδατώνει την επιδερµίδα µειώνοντας αισθητά την όψη «φλοιού πορτοκαλιού».

Τη χρησιμοποιείτε κάνοντας ένα ελαφρύ µασάζ –µε κυκλικές κινήσεις από πάνω προς τα κάτω– πέντε φορές την εβδοµάδα, εστιάζοντας στους γλουτούς και στους µηρούς και τρεις φορές την εβδοµάδα στην κοιλιά και στα χέρια. Για ακόµα πιο ορατά αποτελέσµατα, φροντίστε να εφαρµόσετε την κρέμα ενώ πριν έχετε χρησιμοποιήσει το peeling σώµατος της σειράς το οποίο  χάρη στους ειδικά σχεδιασµένους κόκκους της αναζωογονεί άµεσα το δέρµα, ενώ αφήνει ένα υπέροχο άρωµα. 

Τέλος, η κρέµα χεριών-ποδιών, µε ενυδατικά έλαια από αµύγδαλο και ηλίανθο και βούτυρο καριτέ που θρέφει σε βάθος την επιδερµίδα. Χάρη στην ειδική της σύνθεση απορροφάται γρήγορα από το δέρµα, ενώ είναι ιδανική για καθηµερινή χρήση, καθώς διατηρεί την επιδερµίδα βελούδινη!

Μάσκα προσώπου με γάλα: Πλήρης τροφή για το δέρμα
Έχετε άτονη και θαμπή επιδερμίδα; Κάντε αυτή τη μάσκα  χρησιμοποιώντας το γάλα που έχετε στο ψυγείο σας και θα δείτε τη θαμπή επιδερμίδα σας να λάμπει. 

Θα χρειαστείτε:

• 1 φλιτζάνι φρέσκο γάλα

• 1 κ.γ κονιάκ

• 1 κ.γ χυμό λεμονιού

Παρασκευή:

 Pίχνετε τα υλικά στο κατσαρολάκι και τα ζεσταίνετε. Περιμένετε να κρυώσουν και βρέχετε με το μείγμα γάζες ή ροδέλες από βαμβάκι τις οποίες θα εφαρμόσετε στο πρόσωπο σαν κομπρέσες για 10-15 λεπτά.

Tα προϊόντα της σειράς Teta’s Lab θα τα βρείτε στα οµώνυµα καταστήµατα, στο www.teta.gr και σε επιλεγµένα φαρµακεία και καταστήματα καλλυντικών.

Κάντε like στη σελίδα Teta Beauty Salon στο Facebook
 

Μην ξεχνάτε να επισκέπτεστε το www.teta.gr όπου η αγαπημένη Τέτα μέσα από το blog της «Μίλα με την Τέτα» καθημερινά μοιράζεται μαζί μας συμβουλές ομορφιάς και χρήσιμα tips που βοηθούν στην καθημερινότητά μας. 

 

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ