Έπεσε άγριο ξύλο σε τηλεοπτική εκπομπή στην Αίγυπτο για τη χρήση της μαντίλας

Με γροθιές και μπουνιές αποφάσισαν να λύσουν τις διαφορές τους δύο καλεσμένοι σε εκπομπή της αιγυπτιακής τηλεόρασης.

Οι δύο άντρες διαφώνησαν για την εφαρμογή του ισλαμικού νόμου, αντάλλαξαν ύβρεις και κατέληξαν να πιαστούν στα χέρια χρησιμοποιώντας ακόμη και μια καρέκλα του στούντιο καθώς και παπούτσια!

Το περιστατικό σημειώθηκε σε εκπομπή του καναλιού LTC TV και πρωταγωνιστές ήταν ο αιγύπτιος δικηγόρος Nabih Al-Wahsh και ο αυτοαποκαλούμενος «μούφτης της Αυστραλίας» Mustafa Rashed.

Οι δύο άντρες διαφώνησαν για τη χρήση της μαντίλας και ο καυγάς ξέσπασε όταν ο Mustafa Rashed μίλησε για μια πολιτιστική παράδοση κι όχι για μια πρακτική που υπαγορεύεται από τη θρησκεία. Ακολούθησαν εκατέρωθεν προσβολές. «Λέτε ότι είστε Μούφτης της Αυστραλίας και ακαδημαϊκός στο Σίδνεϊ, όμως δεν υπάρχει ούτε ένα τζαμί στο Σύδνεϋ», είπε ο Al-Wahsh για να λάβει την απάντηση από τον Rashed: «Θα έπρεπε να βρίσκεσαι σε ψυχιατρική κλινική». Ακολούθησαν διαφημίσεις και τότε σημειώθηκε η επίθεση των δύο αντρών, η οποία προβλήθηκε αργότερα.

«Δεν περίμενα να συμβεί κάτι τέτοιο. Δουλεύω στα Μέσα για πάνω από 20 χρόνια, και δεν έχω δει ποτέ ένα διάλογο μεταξύ δύο καλεσμένων να εκτραχύνεται στο σημείο της φυσικής βίας», δήλωσε ο παρουσιαστής Mohamed Al-Ghiety και πρόσθεσε πως δεν θα μπορούσε ποτέ να φανταστεί ότι κάτι τέτοιο θα συνέβαινε στην εκπομπή του.

 

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr και του madeingreece.news

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ