Made in Greece η ANASSA ORGANICS: Great Taste Producer για το 2016

Η ANASSA ORGANICS, αμιγώς ελληνική εταιρεία τυποποίησης και προώθησης ροφημάτων από ελληνικά βιολογικά αρωματικά φυτά, για τρίτη συνεχόμενη χρονιά, διακρίθηκε στο διεθνώς αναγνωρισμένο διαγωνισμό Great Taste Awards 2016 (greattasteawards.co.uk) του βρετανικού οργανισμού Guild of Fine Food. 

Τα βραβεία τροφίμων Great Taste Awards που αναδεικνύονται με το σύστημα ‘τυφλής γευσιγνωσίας’,  αποτελούν το μεγαλύτερο και πιο αξιόπιστο σύστημα πιστοποίησης ποιοτικών τροφίμων και ποτών, διεθνώς.
 

Ανάμεσα 10.000 προϊόντα από όλο τον κόσμο, η εταιρεία έλαβε την απολύτως κορυφαία διάκριση Ambient product of the year που απέσπασε το προϊόν της, Lemon Verbena. Επιπρόσθετα δυο ροφήματά της, βραβεύτηκαν στα 50 καλύτερα προϊόντα για το 2016, ενώ απέσπασε τη φετινή χρονιά, συνολικά 9 χρυσά αστέρια.

Τέλος η εταιρία, συνέπεια της τρίτης χρονιάς διακρίσεων κατέχει πλέον τον τίτλο του Great Taste Producer. Συνέπεια της τρίτης συνεχούς χρονιάς διακρίσεων, η εταιρία κατέχει πλέον τον τίτλο του Great Taste Producer. Έχοντας συγκεντρώσει συνολικά 17 χρυσά αστέρια, η Anassa Organics υιοθετώντας διεθνώς αναγνωρισμένα συστήματα διαχείρισης και πιστοποίησης των προϊόντων της, συνεχίζει την πορεία της με όραμα την απαράμιλλη, αξεπέραστη ποιότητα.

 
Οι διακρίσεις που έλαβε η ANASSA ORGANICS αφορούν τα εξής προϊόντα:
 
Οrganic Lemon Verbena: Ambient Product of the Year & Britain’s Top 50 Foods for 2016 & 3 χρυσά αστέρια.
Organic Mountain Tea: Top 50 Foods for 2016 & 3 χρυσά αστέρια.


 
Με χρυσό αστέρι βραβεύτηκαν επίσης τα ροφήματα από μείγματα αρωματικών φυτών : Pure Happiness, Pure Symmetry, Pure Youth, και η ιδιαίτερη Organic Mint!
 
Η ANASSA ORGANICS αποτελεί μια ελληνική εταιρεία που συνδυάζει την παράδοση με τη σύγχρονη αντίληψη και το καινοτόμο design. Η κεντρική φιλοσοφία της εταιρείας βασίζεται στην παρασκευή φυσικών ροφημάτων και αφεψημάτων ελληνικών αρωματικών φυτών με παραδοσιακό τρόπο, προωθώντας ταυτόχρονα ένα εξαιρετικά δημιουργικό branding και έναν σύγχρονο και πρωτότυπο τρόπο σερβιρίσματος Ειδικότερα, πέραν των αρωματικών φυτών, κάθε συσκευασία ANASSA ORGANICS περιέχει ειδικά βιοδιασπώμενα φίλτρα με ξύλινα στηρίγματα που επιτρέπουν την καλύτερη εκχύλιση των αρωματικών φυτών μέσα στο νερό.

 
Η εξαιρετική ποιότητα και το σύγχρονο και καινοτόμο packaging, βρίσκει όλο και μεγαλύτερη ανταπόκριση και αναγνώριση. Τα προϊόντα εξάγονται ήδη σε 23 χώρες και διατίθενται σε επιλεγμένα σημεία πώλησης. Ενδεικτικά: στα Harrods και Whole foods Market (Αγγλία), Galleries Lafayette &, Le Bon Marche (Γαλλία), La Rinascente (Ιταλία), Jelmoli και Globus (Ελβετία), Spinneys &, Waitrose (Ντουμπάι), στην Aegean Airlines (πώληση ONBOARD) και στα Hellenic Duty Free .
 
Στην Ελληνική αγορά, τα προϊόντα διατίθενται σε επιλεγμένο δίκτυο που διαρκώς διευρύνεται. Οι επόμενοι στόχοι αφορούν την περαιτέρω διάθεση στις διεθνείς αγορές και πέραν της επιχειρηματικής επιτυχίας, τη διάδοση, αναγνώριση και καθιέρωση της εξαιρετικής ποιότητας των αρωματικών φυτών που παράγει η ελληνική γη.


 
Σε λιγότερο από τρία χρόνια λειτουργίας, η ANASSA ORGANICS
έχει επίσης βραβευθεί από τα European Design Awards 2014 για την ευρηματική και καλαίσθητη συσκευασία της. Ήταν επίσης μία από τις νικήτριες εταιρίες του Ελληνικού Βραβείου Επιχειρηματικότητας για το 2014. Επιπλέον για τρίτη χρονιά, η ANASSA ORGANICS συνεχίζει να ενισχύει το έργο της «Ε.Μ.Ε.Ι.Σ.» Επιστημονική Μαστολογική Εταιρεία– Ίαση-Στήριξη,  διαθέτοντας μέρος των εσόδων από τις πωλήσεις που θα πραγματοποιήσει, το προϊόν της Pure Symmetry.

 

Η «Ε.Μ.Ε.Ι.Σ.» είναι μια επιστημονική, αστική, μη κερδοσκοπική εταιρεία, με κοινωνικό και επιστημονικό έργο στο πεδίο της πρόληψης και αντιμετώπισης του καρκίνου του μαστού, υποστηρίζει, μεταξύ άλλων, γυναίκες οικονομικά αδύναμες και ανασφάλιστες, οι οποίες δεν έχουν τη δυνατότητα να ανταποκριθούν οικονομικά στα έξοδα θεραπείας της νόσου.
 
Στο πλαίσιο αυτό, η ANASSA ORGANICS και για τη φετινή χρονιά, θα διαθέσει στην «Ε.Μ.Ε.Ι.Σ.» ένα ευρώ (€1) από την πώληση κάθε συσκευασίας του προϊόντος Pure Symmetry, στηρίζοντας έμπρακτα το έργο της Εταιρείας ενάντια στον καρκίνο του μαστού.

 

Mέσω της πρωτοβουλίας αυτής, η εταιρεία έχει ως στόχο να σταθεί ηθικά και πρακτικά δίπλα στις γυναίκες με καρκίνο του μαστού και επιθυμεί να συμβάλλει στην ευαισθητοποίηση του κοινού και ιδιαίτερα των σύγχρονων γυναικών, σε θέματα πρόληψης και αντιμετώπισης της συγκεκριμένης νόσου, καθώς και να ενισχύσει του εξαιρετικό έργο της Ε.Μ.Ε.Ι.Σ.


 
Περισσότερες πληροφορίες για την ANASSA ORGANICS:
website: www.anassaorganics.com
Facebook: www.facebook.com/anassaorganicproducts
Instagram: www.instagram.com/anassaorganics/
Twitter: twitter.com/AnassaOrganics

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr και του madeingreece.news

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ