"Athens Skirt Ride": Καλοντυμένες κυρίες, με φούστες και τακούνια, έτοιμες για ορθοπεταλιές στο κέντρο της Αθήνας

Κομψές καλοντυμένες κυρίες με τα ποδήλατά τους θα πλημμυρίσουν σήμερα το απόγευμα το κέντρο της Αθήνας.

Φορώντας φούστα και τακούνια θα κάνουν μια απογευματινή βόλτα 5 χιλιομέτρων, στο πλαίσιο του Athens Skirt Ride. «Έχουμε ετοιμάσει κάτι ξεχωριστό για τις ποδηλάτισσες της πόλης» δηλώνει ο ΑΠΕ - ΜΠΕ ο υπεύθυνος του 7ου Athens Bike Festival, Σπύρος Παπαγεωργίου.

Όπως διευκρινίζει, «υπάρχει αυστηρός κανονισμός για τις κοπέλες που συμμετέχουν να είναι καλοντυμένες, διότι αυτό που θέλουμε να δείξουμε ότι το ποδήλατο μπορεί να αποτελεί μέσο μετακίνησης στην καθημερινότητά μας. Ότι είναι κάτι φυσικό και απλό». Μοναδική προϋπόθεση για την ποδηλατοβόλτα είναι εκτός από την κομψή εμφάνιση, η καλή διάθεση και το κέφι. «Έρχονται κυρίες όλων των ηλικιών. Έχουμε σταθερά μια φανατική κυρία 65 ετών που έρχεται πάντα καλοντυμένη, με το σκυλάκι της και πάντα με ένα χαμόγελο έτοιμη για δράση» προσθέτει ο κ. Παπαγεωργίου.

Οι ποδηλάτισσες θα ξεκινήσουν από την Τεχνόπολη στο Γκάζι, θα προχωρήσουν στον πεζόδρομο της Διονυσίου Αρεοπαγίτου, κατόπιν στην οδό της Βασ. Αμαλίας, θα κατέβουν προς την Καραγιώργη Σερβίας κι από κει θα κατευθυνθούν στην Ερμού και θα επιστρέψουν στην Τεχνόπολη.

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ