H Κατερίνα Καραβάτου η κεντρική παρουσιάστρια στο Μες Στην Καλή Χαρά, αλλά χωρίς τον Κρατερό Κατσούλη; - Η Σπυροπούλου παραμένει

Με μια επίσημη ανακοίνωση, ο Alpha ενημέρωσε για την επιστροφή της Κατερίνας Καραβάτου στην τηλεόραση και συγκεκριμένα την ένταξη της στην ομάδα του «Μες Στην Καλή Χαρά».

Με μια επίσημη ανακοίνωση, ο Alpha ενημέρωσε για την επιστροφή της Κατερίνας Καραβάτου στην τηλεόραση και συγκεκριμένα την ένταξη της στην ομάδα του «Μες Στην Καλή Χαρά».


Μετά την απομάκρυνση της Ναταλίας Γερμανού, η Κατερίνα είναι εκείνη που θα αναλάβει από τη νέα τηλεοπτική σεζόν το τιμόνι της ψυχαγωγικής εκπομπής του Σαββατοκύριακου, σύμφωνα με το  zappit.gr.

Διαβάστε την επίσημη ανακοίνωση του ALPHA!

Eίναι οριστικό και επίσημο. Η Κατερίνα Καραβάτου θα βρίσκεται στο τιμόνι του "Μες Στην Καλή Χαρά", αλλά χωρίς να έχει στο πλευρό της τον Κρατερό Κατσούλη.



Το δελτίο τύπου του ALPHA 

Ο Alpha ανακοινώνει την ένταξη της Κατερίνας Καραβάτου στο δυναμικό του. 

Μετά από δύο χρόνια απουσίας, η παρουσιάστρια επιστρέφει στη μικρή οθόνη ανανεωμένη και γεμάτη θετική ενέργεια.

Δυναμική, έμπειρη, και άνθρωπος με χιούμορ, η Κατερίνα Καραβάτου θα είναι στην παρέα της εκπομπής «Μες στην καλή χαρά», που και φέτος θα μονοπωλήσει τα Σαββατοκύριακά μας, για έκτη τηλεοπτική σεζόν.

 

Το παρασκήνιο

Όπως γράφει η Ανθή Βούλγαρη στην Espresso, η Κατερίνα Καραβάτου υπέγραψε την περασμένη Παρασκευή κι έτσι από τα μέσα του Σεπτεμβρίου θα μας καλημερίζει κάθε Σαββατοκύριακο από τον καναπέ της εκπομπής. Μετά το δοκιμαστικό που έγινε την περασμένη Πέμπτη στα Studio Pro πήρε την τελική έγκριση να αναλάβει την παρουσίαση του Μες Στην Καλή Χαρά.

 Όσον αφορά στην υπόλοιπη ομάδα, σύμφωνα με την εφημερίδα, παραμένουν η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου, ο Παύλος Σταματόπουλος και ο παναγιώτης Χατζηδάκης, ενώ δεν αποκλείεται να δούμε τον Κρατερό κατσούλη με δική του στήλη στην εκπομπή.

Από την άλλη, το κανάλι της Κάντζας φημολογείται ότι πολιορκεί τη Ναταλία Γερμανού προκειμένου να παραμείνει στο δυναμικό του. Η παρουσιάστρια, ωστόσο, φλερτάρει περισσότερο με άλλους "μνηστήρες", παρά το γεγονός ότι της έχουν προταθεί δύο ίδεες για την prime time ζώνη του Alpha.


Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ