Μεθυσμένος Κινέζος σφήνωσε στη λεκάνη της τουαλέτας για 4 ώρες, για να σώσει το κινητό του - Τον απεγκλώβισε τελικά η πυροσβεστική

Σίγουρα θα έχουν για καιρό να διηγούνται το παράξενο θέαμα που αντίκρισαν οι πυροσβέστες μιας επαρχιακής πόλης στην Κίνα, οι οποίοι κλήθηκαν να απελευθερώσουν έναν άνδρα που παιδεύθηκε στην τουαλέτα του σπιτιού του. 

Οι πυροσβέστες, αφού πρώτα διέρρηξαν την πόρτα του σπιτιού, βρήκαν τον άνδρα γονατιστό μπροστά στην λεκάνη της τουαλέτας με το ένα χέρι του να έχει κολλήσει στο εσωτερικό της. 

Αιτία για όλη αυτή την παράξενη και... αποκρουστική εικόνα ήταν ένα κινητό τηλέφωνο, το οποίο έπεσε μέσα στην λεκάνη. Στην προσπάθειά του να το βγάλει, σφήνωσε το χέρι του με αποτέλεσμα να παγιδευμένος στο πάτωμα του μπάνιου για 4 ολόκληρες ώρες.

Δυστυχώς για τον ίδιο, δεν υπήρχε κανένας στον σπίτι του και κανείς δεν μπορούσε να ακούσει τις  απελπισμένες κραυγές του για βοήθεια. Μέχρι που ένας γείτονας αντιληφθεί πως κάτι συμβαίνει, αν και χρειάστηκε μια ώρα για να καταλάβει ακριβώς. Οι πυροσβέστες για να καταφέρουν να ξεσφηνώσουν το χέρι του άνδρα αναγκάστηκαν να ξηλώσουν ολόκληρη την λεκάνη.

Λίγο αργότερα ο άνδρας παραδέχτηκε στις αρχές πως όλα αυτά συνέβησαν επειδή λίγο πιο πριν είχε καταναλώσει μια αρκετά μεγάλη ποσότητα αλκοόλ.

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ