Ο Αλέξης Τσίπρας πήγε για..."μπάλα" - Παρακολούθησε το φιλικό βετεράνων Ελλάδας & Ρωσίας - Βραβεύτηκε ο Β. Χατζηπαναγής

Στο Καυτανζόγλειο Στάδιο της Θεσσαλονίκης βρίσκεται ο Αλέξης Τσίπρας, ο οποίος παρακολουθήσει τον φιλικό αγώνα ανάμεσα σε βετεράνους ποδοσφαιριστές Ελλάδας και Ρωσίας.

Πριν από την έναρξη του αγώνα βραβεύτηκαν δύο μεγάλοι ποδοσφαιριστές, ο Βασίλης Χατζηπαναγής και ο αρχηγός της ρωσικής ομάδας.

Στον αγώνα παίζουν και ο Θοδωρής Ζαγοράκης, ο υφυπουργός Εξωτερικών Δημήτρης Μάρδας και ο Ρώσος αναπληρωτής πρωθυπουργός, Αρκάντι Ντβορκόβιτς. Ο αγώνας διεξάγεται  στο πλαίσιο της 81ης ΔΕΘ και των παράλληλων εκδηλώσεων της ρωσικής συμμετοχής.

«Με τον @advorkovich βραβεύουμε τον μεγάλο Βασίλη Χατζηπαναγή στο περιθώριο φιλικού αγώνα βετεράνων Ελλάδας-Ρωσίας», ανέβασε ο πρωθυπουργός στον λογαριασμό του στο Twitter.

Ο κ. Τσίπρας είχε μάλιστα την ευκαιρία να απολαύσει στο παιχνίδι των βετεράνων και έναν ακόμα στενό του συνεργάτη, καθώς σε αυτό αγωνίστηκε και ο Υπουργός Επικρατείας Νίκος Παππάς, ο οποίος δημοσίευσε στον λογαριασμό του στο Twitter φωτογραφίες από την ...σύντομη ποδοσφαιρική του καριέρα με τα χρώματα της Εθνικής Ελλάδας!

 

 

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ