Συγκινητικό: Ο αφοσιωμένος σκύλος δεν άφησε να πάρουν μακριά του το 77χρονο αφεντικό του που έχασε τη ζωή του στη Λακωνία

Μια ιδιαίτερη ιστορία εκτυλίχθηκε στον Βλαχιώτη Λακωνίας, κατά τη διάρκεια της ανάσυρσης της σωρού του 77χρονου βοσκού που έχασε τη ζωή του από την κακοκαιρία.

Ο αγαπημένος σκύλος του άτυχου βοσκού έμεινε πιστός μέχρι το τέλος στο αφεντικό του, "εμποδίζοντας" τα συνεργεία διάσωσης να πάρουν το νεκρό 77χρονο μακριά του.

Ο άτυχος άνδρας κατά τη διάρκεια της νεροποντής βγήκε από το σπίτι του και προσπάθησε να λύσει τον σκύλο του που ήταν δεμένος σε δέντρο της αυλής. Ωστόσο οι ορμητικοί χείμαρροι τον παρέσυραν, με αποτέλεσμα να βρεθεί νεκρός 200 μέτρα μακριά.

Ο σκύλος όχι μόνο ακολούθησε την «πορεία» του αφεντικού του, αλλά ουσιαστικά «έδειξε» στους διασώστες πού βρισκόταν ο άτυχος 77χρονος. Αυτό όμως που έκανε ιδιαίτερη αίσθηση στα σωστικά συνεργεία είναι πως δεν τους άφηνε να τον πάρουν και προσπαθούσε να δυσκολέψει το έργο τους, καθώς δεν ήθελε να εγκαταλείψει το αφεντικό του.

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ