Tι άλλο θα δούμε: Στην Ιαπωνία νοικιάζουν αγόρια που κλαίνε για να.. συγκινήσουν τους εργαζομένους

Άλλη μια περίεργη μόδα έχει κάνει την εμφάνισή της το τελευταίο διάστημα στην Ιαπωνία.

Επιχειρηματίες νοικιάζουν όμορφα αγόρια που κλαίνε σε μια προσπάθεια να κάνουν τους υπαλλήλους τους να συγινηθούν πιστεύοντας ότι έτσι πετυχαίνουν τη σύσφιξη των σχέσεων ανάμεσα στους συναδέλφους.

Οι όμορφοι άνδρες εμφανίζονται, κατά πληροφορίες, στα γραφεία επιχειρήσεων και εκεί αρχίζουν να δείχνουν μικρές ταινίες με ζώα που πεθαίνουν ή με οικογένειες μέλη των οποίων πάσχουν από ανίατες ασθένειες.

Σύμφωνα με τη λογική πίσω από αυτή τη μόδα είναι ότι οι συνάδελφοι έρχονται πιο κοντά ο ένας στον άλλο όταν αντιλαμβάνονται το πόσο ευάλωτοι είναι οι άνθρωποι.

«Οι Ιάπωνες δεν έχουν συνηθίσει να κλαίνε μπροστά σε άλλους. Αλλά όταν αυτό συμβαίνει τότε το περιβάλλον αλλάζει κυρίως όταν μιλάμε για έναν επαγγελματικό χώρο» υποστηρίζει ο Ρουσέι ένα από τα όμορφα αγόρια που κλαίνε που μίλησε στο BBC.

Ο Χιρόκι Τεράι, ο άνθρωπος πίσω από αυτή την ιδέα, λέει ότι «αφού κλάψεις και δείξεις την ευάλωτη πλευρά του εαυτού σου τότε μπορείς να τα πας καλύτερα με τους συναδέλφους σου και αυτό κάνει καλό στη δουλειά».

 

 

 

 

 

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr και του madeingreece.news

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ