Έρρικα Μπρόγιερ: ‘’Ο Κώστας Βουτσάς ήταν ο έρωτας της ζωής μου’’

Ο κρυφός της γάμος με τον Κώστα Βουτσά, η κόρη τους Σάντρα & ο δεύτερος σύζυγος.

Ο Κώστας Βουτσάς και η Έρρικα Μπρόγιερ παντρεύτηκαν μετά από δυο χρόνια σχέσης το 1956. 
Μαζί  απέκτησαν μία κόρη, τη Σάντρα.

Το διαζύγιο δεν άργησε να έρθει καθώς και ι δύο ήταν πολύ νέοι και ήθελαν να αφοσιωθούν στην καριέρα τους, λίγο αργότερα πήραν την απόφαση να χωρίσουν.
Μετά το διαζύγιο τους, ο Κώστας Βουτσάς παντρεύτηκε τη δεύτερη σύζυγό του, Θεανώ Παπασπυρου με την οποία απέκτησε μαζί δύο κόρες, την Θοδώρα και την Νικολέτα. Και η Έρρικα Μπρόγιερα παντρεύτηκε ξανά, τον Γιάννη Μαρινάκη, έναν άνθρωπο που όπως τονίζει σε συνέντευξή της στο Λοιπόν, ήταν πολύ διαφορετικός από τον Κώστα Βουτσά. Έμειναν μαζί μέχρι το τέλος της ζωής του.

Αλήθεια θα παντρευόταν ξανά τον Κώστα Βουτσά;« Όχι όχι! Ξαναπαντρεύτηκα αργότερα έναν άνθρωπο, διαφορετικό στιλ από τον Κώστα», απάντησε. Και πρόσθεσε:  «Τον δεύτερο σύζυγό μου τον γνώρισα 50 ετών. Ήταν γλυκός, στοργικός, ανοιχτοχέρης, όμορφος, χαρούμενος, είχε πολλά προσόντα, τελείως άλλο στιλ από τον Κώστα. Αλλά, αν μου έλεγαν ποιον από τους δύο θα διάλεγα τώρα, θα διάλεγα τον Κώστα πάλι, όχι για να τον παντρευτώ, μόνο σαν σχέση. Μάλλον ο Κώστας ήταν ο έρωτας της ζωής μου. Ο Κώστας είναι πανέξυπνος κι αυτό είναι μεγάλη δουλειά. Η εξυπνάδα είναι το πρώτο και μετά είναι η ομορφιά για τον άντρα, αλλά και για τη γυναίκα»

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ