Story of the day: Ζευγάρι 90άρηδων έκλαιγαν γοερά από μοναξιά & οι αστυνομικοί τους έφτιαξαν σπαγγέτι

Οι γείτονες ηλικιωμένου ζευγαριού στη Ρώμη άκουγαν τα κλάματά τους να διαπερνούν τους τοίχους και μη γνωρίζοντας τι συμβαίνει, κάλεσαν την αστυνομία.

Οι αστυνομικοί έσπευσαν στο σπίτι των Michele και Jole, 94 και 89 ετών, οι οποίοι σπάνια δέχονταν επισκέψεις και ανακάλυψαν πως τα κλάματα των δύο ηλικιωμένων ήταν η αντίδρασή τους σε κάποια κακή είδηση που είχαν δει στην τηλεόραση- τη βασική τους συντροφιά.

«Επιθέσεις, κακοποιημένα παιδιά σε ένα νηπιαγωγείο, η Jole αναρωτιέται γιατί υπάρχει τόσο κακό…», έγραψε η αστυνομία της Ρώμης σε ανάρτηση στο Facebook.

«Δεν είναι πάντα εύκολη η ζωή. Ειδικά όταν η πόλη αδειάζει και οι γείτονες φεύγουν διακοπές… μερικές φορές η μοναξιά γίνεται δάκρυα».

Σύμφωνα με τη Daily Mail, οι αστυνομικοί που μετέβησαν στο σπίτι του ζευγαριού διαπίστωσαν πως οι δύο ηλικιωμένοι δεν είχαν αρκετό φαγητό κι έτσι σήκωσαν τα μανίκια τους και έκαναν κάτι σχεδόν αυτονόητο στην Ιταλία: μια μακαρονάδα.

Έτσι το ζευγάρι έφαγε σπαγγέτι με βούτυρο και παρμεζάνα.

«Δεν υπάρχει κανένα έγκλημα», έγραψε η αστυνομία στο Facebook. «Η Jole και ο Michele δεν είναι θύματα κάποιας απάτης ούτε μπήκε κλέφτης στο σπίτι τους, δεν υπάρχει κανείς που να πρέπει να σώσουμε. Αυτή τη φορά υπάρχει μια πιο δύσκολη δουλειά, δύο μοναχικές ψυχές που ήθελαν κάποιος να τις καθησυχάσει. Λίγη ανθρώπινη ζεστασιά θα επαναφέρει την ηρεμία στη Jole και τον Michele».

Οι αστυνομικοί κάλεσαν πρώτα ασθενοφόρο στο σπίτι του ζευγαριού για να επιβεβαιωθεί πως δεν υπήρχε κάποιο πρόβλημα υγείας και ακολούθησε το γεύμα.

Τα like και τα share στην ανάρτηση της αστυνομίας της Ρώμης έπεσαν βροχή με πολλούς χρήστες να επαινούν τους αστυνομικούς για την αγάπη και το σεβασμό με τον οποίο αντιμετώπισαν τους δύο ηλικιωμένους.

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr και του madeingreece.news

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ