Φλαμπουράρης για το θέμα των…«αρχαίων» στο Ελληνικό: Προσκόμματα στην επένδυση φέρνουν αυτοί που συσκοτίζουν την αλήθεια

Ο υπουργός Επικρατείας θέλησε να ξεκαθαρίσει την θέση της Κυβέρνησης για το θέμα που προέκυψε με την επένδυση στο Ελληνικό και την πρόθεση του Υπουργείου Πολιτισμού να κηρύξει ένα μεγάλο μέρος "αρχαιολογική περιοχή". 

"Οι αρχαιολογικοί χώροι στα 6.000 στρέμματα του Ελληνικού είναι προσδιορισμένοι και αναφέρονται στην σύμβαση που έχει υπογραφεί" τονίζει ο Αλέκος Φλαμπουράρης. για την επένδυση στο Ελληνικό. "Επίσης στη σύμβαση αναφέρονται και τα χαρακτηρισμένα ως νεότερα μνημεία που ξεπερνούν τα 35.000 τετραγωνικά μέτρα. Η επικαιροποίηση, λοιπόν, είναι αναγκαία για την έκδοση του Προεδρικού Διατάγματος και του σχεδίου ολοκληρωμένης ανάπτυξης" 

"Ως εκ τούτου", προσθέτει ο κ. Φλαμπουράρης, "όσοι προσπαθούν να συσκοτίσουν την αλήθεια, όπως τα διάφορα κόμματα της αντιπολίτευσης με επικεφαλής τη ΝΔ, επιδιώκουν να φέρουν προσκόμματα στην επένδυση, ιδιαίτερα μετά τις επιτυχίες που υπήρξαν κατά την τελική διαπραγμάτευση κυβέρνησης και επενδυτών". 

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ