Nέο σκάνδαλο στο Ρίο: Βιασμός γυναίκας μέσα στο Ολυμπιακό Πάρκο - Μόλις 5 μέρες πριν από την έναρξη των Αγώνων

Μια υπόθεση βιασμού μέσα στο Ολυμπιακό Πάρκο του Ρίο Ντε Τζανέιρο ήρθε σήμερα στο φως της δημοσιότητας.

Συγκεκριμένα, ένα σεκιουριτάς συνελήφθη με την κατηγορία ότι βίασε γυναίκα πυροσβέστη την ώρα που κοιμόταν, πέντε ημέρες πριν από την έναρξη των Ολυμπιακών Αγώνων στη μεγαλούπολη της Βραζιλίας.

Σύμφωνα με τα τοπικά Μέσα, το περιστατικό συνέβη στις 4:30 ξημερώματα Κυριακής στο Ρίο, σε μια προσωρινή κατασκευή στο ποδηλατοδρόμιο, οι αγώνες στο οποίο θα ξεκινήσουν σε λιγότερο από δύο εβδομάδες. 

 

Ο Φερέιρα Μέντες κατηγορείται ότι έβαλε το χέρι του κάτω από τη φούστα της γυναίκας ενώ αυτή κοιμόταν και στη συνέχεια ότι είχε «σεξουαλική επαφή μαζί της χωρίς τη συγκατάθεσή της», όπως αναφέρουν τα τοπικά ΜΜΕ.

Σύμφωνα με τις ίδιες πηγές, ο Μέντες συνελήφθη επ' αυτοφώρω και αν κριθεί ένοχος, αντιμετωπίζει ποινή φυλάκισης 15 ετών. 

Ενας εκπρόσωπος της Επιτροπής Διοργάνωσης των Ολυμπιακών Αγώνων δήλωσε στο UOL: «Η Επιτροπή αντιτίθεται σε κάθε μορφή βίας και ασέβαιας. Η υπόθεση εξετάζεται από τις αρμόδιες Αρχές και αν οι κατηγορίες αποδειχθούν, θα επιβληθεί ποινή σύμφωνα με τους νόμος της Βραζιλίας. Η Επιτροπή τονίζει ότι όλοι οι εξωτερικοί υπάλληλοι έχουν διαταχθεί να ακολουθούν τον κώδικα συμπεριφοράς που ισχύει για όλους στους Αγώνες, δηλαδή να ακολουθούν επαγγελματική συμπεριφορά».  

 

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr και του madeingreece.news

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ