Η συγκινητική ιστορία της Kiren - Την εγκατέλειψαν μωρό & 22 χρόνια μετά συναντά τον άνθρωπο που την έσωσε

Ένα κοριτσάκι που εγκαταλείφθηκε από τη μητέρα του σε έναν τηλεφωνικό θάλαμο επανενώθηκε με το διασώστη του 22 χρόνια μετά.

Η Kiran Sheikh ήταν μόλις 2 ωρών, όταν η μητέρα της -που ήταν σε μια δύσκολη σχέση- την εγκατέλειψε, στη μέση της νύχτας. Η μητέρα είχε καλέσει από το θάλαμο κάποιους εθελοντές για να τους ενημερώσει για το μωρό, αλλά πριν φτάσουν, βρήκε το βρέφος ο Joel Campbell.

Ο νεαρός άνδρας κάλεσε την αστυνομία άμεσα και μετέφερε το μωρό στο νοσοκομείο σώζοντάς του τη ζωή.

Στη συνέχεια το κοριτσάκι υιοθετήθηκε από άλλη οικογένεια και μόνο όταν έφτασε 8 ετών της είπαν την αλήθεια για το πώς ήρθε στον κόσμο και τι ακριβώς συνέβη. Δύο δεκαετίες αργότερα θέλησε να γνωρίσει τον σωτήρα της, τον άνθρωπο που τη βοήθησε όταν ήταν λίγων μόνο ωρών.

Οι δύο τους συναντήθηκαν για πρώτη φορά στο Λονδίνο, τώρα που η κοπέλα είναι 22 χρονών και η οποία δήλωσε: «Είμαι τόσο συγκλονισμένη, αυτό είναι απίστευτο. Περίμενα 15 χρόνια για να τον συναντήσω και αυτός είναι επιτέλους εδώ. Είναι το δεύτερο πρόσωπο που με κράτησε μετά τη μητέρα μου, είναι συγκλονιστικό».

Ο άνθρωπος που την έσωσε είχε κρατήσει όλα αυτά τα χρόνια φωτογραφίες από εκείνη την ημέρα για να θυμάται ελπίζοντας μια μέρα να την ξαναδεί. Τότε ο ίδιος είχε πάει στον τηλεφωνικό θάλαμο για να καλέσει τους γονείς του που ζούσαν μακριά.

Η στιγμή της συνάντησης των δυο τους ήταν πολύ συγκινητική και δεν μπορούσαν να πιστέψουν ότι ήρθε η ώρα να γνωριστούν μετά από τόσα χρόνια. Τώρα υπόσχονται να επικοινωνούν συχνά αφού αισθάνεται τον 52χρονο σήμερα Joel σαν έναν άλλο πατέρα της.

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ