Made in Greece & Summer@ eirinika μαζί: 10 stylish looks ελληνικών brands που θα φορεθούν πολύ

Είναι γεγονός: η ελληνική μόδα είναι μόδα. Όχι γιατί η κρίση έκανε τον κόσμο να αγαπήσει τη μικρή χώρα στο νότο της Ευρώπης.

 Σίγουρα τα κοινωνικό – οικονομικά δεδομένα ενίσχυσαν τη δεδομένη στροφή της προσοχής προς τα μέρη μας.

Όμως ταυτόχρονα η νέα γενιά φορτωμένη με ένα νέο είδος κουλτούρας και φορτισμένη από την ανάγκη για επαγγελματική επιβίωση, γέννησε μια νέα τάξη πραγμάτων. Μια δημιουργική συνθήκη όπου η επιχειρηματικότητα και η αισθητική οδήγησαν στην εισαγωγή νέων σχεδιαστικών brands, που αναπτέρωναν το ηθικό της ελληνικής «βιομηχανίας» της μόδας. 

Απόγονοι παλιών κατασκευαστών έδωσαν νέα πνοή στα οικογενειακά labels, δημιουργώντας ευφάνταστες συλλογές, σχεδιαστές και νέοι κατασκευαστές τόλμησαν να εισάγουν τη δική τους καινοτόμα σχεδιαστική ιδέα, ενώ κάποιο δεν δίστασαν να επαναλανσάρουν παραδοσιακές τεχνικές και σχέδια σε συλλογές με σύγχρονη αισθητική. 


Έτσι σήμερα η Ελλάδα είναι μόδα, αναφέρει το athinorama.gr. Και τώρα που ήρθε η στιγμή να ετοιμάσουμε τη βαλίτσα για τις επερχόμενες καλοκαιρινές μας διακοπές, δεν μπορούμε παρά να αναζητήσουμε τα δικά μας summer must haves ανάμεσα στις συλλογές των σχεδιαστών. 

 

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr και του madeingreece.news

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ