Η ιστορία της Μελίνας: «Μια τόσο μεγάλη και ζεστή Αγκαλιά μού τη χρωστούσε η ζωή!»

Η ιστορία της Μελίνας ξεκινά πολλά χρόνια πριν, όταν η ζωή της έδειξε το σκληρό πρόσωπό της σε ηλικία μόλις 12 ετών. Όλα μέχρι τότε ήταν πολύ όμορφα, ζούσε με τη μητέρα της, πήγαινε στο σχολείο, έπαιζε και γελούσε, όπως κάθε παιδί της ηλικίας της. 

Η μητέρα της έκανε τα πάντα να τη μεγαλώσει μόνη, μετά το θάνατο του συζύγου της, ώσπου μια μέρα αποφάσισε να ξαναπαντρευτεί για να έχει και βοήθεια για το παιδί της.

 

Ο καινούργιος «μπαμπάς», όμως, δεν ήταν αυτό που έλειπε από τη μικρή Μελίνα. Ο κύριος αυτός ασελγούσε στο νεαρό κορμάκι με τον πιο βίαιο και χυδαίο τρόπο! Παράλληλα, στο μικρό της μυαλουδάκι είχε «χτίσει» το μήνυμα ότι δεν θα την πίστευε κανείς αν μιλούσε, ότι ήταν βάρος στη μητέρα και τον ίδιο... και φυσικά ότι θα ήταν «υπεύθυνη» για τις συνέπειες της αλήθειας. Ήταν ο «πατέρας» της και έπρεπε να υπακούσει!

 

Με αυτές τις συνθήκες η Μελίνα άντεξε δύο χρόνια! Σε ηλικία 14 ετών αποφάσισε να φύγει από το σπίτι, χωρίς να ενημερώσει κανέναν. Έπρεπε να σωθεί, να απελευθερωθεί. Θα έψαχνε να βρει κάπου αλλού να μείνει, όπου δεν θα υπήρχε βία, δεν θα υπήρχε πόνος… αλλά μόνο χαρά και φυσικά ελεύθερη βούληση. Οπουδήποτε αλλού θα ήταν καλύτερα από το σπίτι της!

 

Δείτε όλη τη συνέχεια εδώ - infokids.gr

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ