Ένας Κρητικός ο πιο στιλάτος άνδρας της xρονιάς-O Ρεθυμνιώτης που δίνει μαθήματα γούστου & καλών τρόπων ! Φωτό

Ο Μιχαήλ Ανδρουλιδάκης από το Ρέθυμνο κέρδισε το βραβείο του πιο "στιλάτου" άνδρα του 2016.

Το βραβείο του πιο stylish άνδρα της χρονιάς στα ''Marie Claire Blog Awards 2016'' κατέκτησε ένας από τους πιο γνωστούς φωτογράφους μόδας με καταγωγή από την Κρήτη.

Ο Μιχαήλ Ανδρουλιδάκης από το Ρέθυμνο, έχοντας ήδη μία επιτυχημένη πορεία 10 χρόνων στο χώρο της μόδας ως φωτογράφος, αποφάσισε να δημιουργήσει έναν καινούργιο «κόσμο» γεμάτο χρώματα, αρώματα, υλικά, locations αλλά κυρίως αγάπη για το όμορφο, όπως εκφράζεται μέσα από τις καθημερινές επιλογές του.

Κατακτώντας το βραβείο του πιο Stylish άνδρα της χρονιάς, ο Μιχαήλ Ανδρουλιδάκης με το μοναδικό στυλ του, παραδίδει μαθήματα στους άνδρες και εξηγεί για ποιο λόγο η μόδα είναι κάτι το εφήμερο.
 

Δημιουργός του site “It’s a MAN’s Class” το οποίο αγαπά το dandy, το χειροποίητο, το διαχρονικό, το κλασικό, την ποίηση και την εκλεπτυσμένη αισθητική, στοχεύει στο να αναπτυχθεί, πέραν του ελληνικού κοινού, στις τρεις αγαπημένες ευρωπαϊκές πρωτεύουσες της μόδας: Μιλάνο, Παρίσι, Λονδίνο.

Όπως είπε ασχολείται με τη φωτογραφία μόδας τα τελευταία 11 χρόνια, ενώ το 2015 αποφάσισε να πραγματοποιήσει το It’s a MAN’s Class, ένα project με το οποίο φλέρταρε καιρό.

Πηγή: zarpanews.gr

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ