Chris: Mια τυχερή δασκάλα - Τα παιδιά της Α' Δημοτικού έκαναν το λευκό φουστάνι της πίνακα ζωγραφικής

Η Chris-ShaRee Castlebury είναι μία νεαρή δασκάλα, με ενθουσιασμό για τη δουλειά της, και ένα προφίλ στα κοινωνικά μέσα δικτύωσης γεμάτο αγάπη για την πατρίδα της, την οικογένειά της, την καθημερινότητά της και φυσικά για την τάξη στην οποία διδάσκει: την πρώτη δημοτικού του σχολείου Henry Elementary στο Lawton της Oklahoma.
 

Το να διδάσκεις σε 6χρονα μπορεί να είναι εφιάλτης αλλά είναι και απολαυστικό. Μπορούν μέσα σε κλάσματα του δευτερολέπτου να γεμίσουν τα πάντα – ρούχα, τοίχους, έπιπλα, ανθρώπους – με χρώμα. Η καλή πλευρά είναι ότι η ζωντάνια και η φαντασία τους σε αποζημιώνει. Η Chris-ShaRee αποφάσισε να διαλέξει τον δεύτερο δρόμο: την τελευταία μέρα μαθήματος πριν τις καλοκαιρινές διακοπές έκανε ένα δώρο στα πιτσιρίκια αλλά και στον εαυτό της. 

Εμφανίστηκε στην τάξη φέρνοντας μαζί της ένα ολόλευκο φόρεμα σαν «υλικό για το μάθημα». Και μετά ζήτησε από τα πιτσιρίκια να «αφηνιάσουν» επάνω του με τις μπογιές και τα κραγιόνια τους επηρεασμένη ίσως από την «δήλωση μόδας» που είχε κάνει η Αντζελίνα Τζολί βάζοντας τα παιδάκια της, υιοθετημένα και κανονικά, να ζωγραφίζουν επάνω στο νυφικό της.

Το αποτέλεσμα ήταν ένα αστείο, καλειδοσκοπικό, πολύχρωμο συνονθύλευμα από καρδούλες, χαρταετούς, κούκλες από κάλτσες, έντομα, λουλούδια, ουράνια τόξα, ευχές και λόγια αγάπης για την κυρία τους. 

Η Κρις δήλωσε ότι «Είναι ένα αναμνηστικό φουστάνι. Δεν θέλω να χάσω αυτή την ομορφιά των παιδιών που θα μεγαλώσουν και θα απομακρυνθούν από ‘μένα».

 

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ