Από 7€ : Αυτές είναι οι πιο οικονομικές πισίνες στην Αθήνα για δροσερές βουτιές

Οι ανάσες δροσιάς θα είναι πάντα δικαίωμά σας χωρίς να ξοδέψετε πολλά

Αν το budget σας είναι συγκεκριμένο και δεν θέλετε να ξοδέψετε πολλά, μην ανησυχείτε. Ακολουθεί μια λίστα του greekguide.com με πισίνες στην πόλη που έχουν την πιο οικονομική είσοδο .

Acropolis Hill

Στην καρδιά του ιστορικού κέντρου της Αθήνας, απολαύστε οικονομικές, δροσιστικές βουτιές στο 3* Acropolis Hill, σε μία από τις πιο αξιοζήλευτες περιοχές της πόλης, τον λόφο του Φιλοπάππου. Η πισίνα είναι γλυκού νερού ενώ περιβάλλεται από ένα εντυπωσιακό ξύλινο deck. Στο χώρο λειτουργεί και bar.

Πληροφορίες

Ωράριο λειτουργίας: Καθημερινά: 10.00-19.00

Είσοδος: €7/ καθημερινές, €10/ σαββατοκύριακα (με ξαπλώστρα και πετσέτα)

Οδός Μουσών 7, 117 42, Φιλοπάππου,

τηλ. 210 9235 151

acropolishill.gr

fb page: Acropolis Hill Best

Western Fenix

Από τις πιο οικονομικές και value for money επιλογές στη Γλυφάδα, το Best Western Fenix αποτελεί εγγυημένη επιλογή για μακροβούτια και ηλιοθεραπεία, για όλους εσάς που ξεμείνατε στην πόλη ή δεν έχετε οργανώσει ακόμη το πλάνο των διακοπών σας. Χαλαρώστε στον λιτό μεν, αλλά προσεγμένο χώρο του και απολαύστε το καλοκαίρι εντός πόλεως. Πληροφορίες Ωράριο λειτουργίας: Καθημερινά: 10.00-19.00 Είσοδος: €8 (με ξαπλώστρα και πετσέτα) Αρτεμισίου 1-3, Γλυφάδα, τηλ. 210 8914000, www.fenix.gr, fb page: Best Western Fenix Civitel Attik Πρόκειται για ένα ξενοδοχειακό συγκρότημα στο Μαρούσι (επί της λεωφόρου Κηφισίας), με πισίνα στο ισόγειο επίπεδο περιβαλλόμενη από καταπράσινους κήπους. Σε αυτόν τον χαλαρό, ήρεμο και φιλικό χώρο θα έχετε την δυνατότητα να χαλαρώσετε και να απολαύσετε low budget δροσιστικές βουτιές καθόλη τη διάρκεια του καλοκαιριού.

Πληροφορίες

Ωράριο λειτουργίας: Καθημερινά: 10.00-20.00

Είσοδος: Ενήλικες: €7/ Δευτέρα- Πέμπτη, €10/ Παρασκευή- Κυριακή, παιδιά (3-12 ετών): €4/ Δευτέρα- Πέμπτη, €6/ Παρασκευή- Κυριακή

Επταλόφου 13- 15, Μαρούσι,

civitelattik.gr

fb page

Civitel Attik Rooms & Apartments Emmantina

Το 4* Emmantina, επί της λεωφόρου Ποσειδώνος στη Βουλιαγμένη, υπόσχεται δροσερές καλοκαιρινές στιγμές στο χώρο της πισίνας του στο roof garden. Με πανοραμική θέα στα νερά του Σαρωνικού κόλπου απολαύστε τον καλοκαιρινό ήλιο συνοδεία γευστικών παγωτών ή ελαφριών γευμάτων από το Cloud 33 bar που λειτουργεί στο χώρο. Εναλλακτικά, μπορείτε να επιλέξετε κάποιον από τους φρεσκοστυμμένους χυμούς φρούτων ή το ποτό της επιλογής σας.

Πληροφορίες

Ωράριο λειτουργίας: Καθημερινά: 11.00-19.00 Είσοδος: €8 (με ξαπλώστρα και καφέ ή χυμό)

Λεωφόρος Ποσειδώνος 33, Γλυφάδα,

τηλ. 210 8980683,

emmantina.gr,

Emmantina Hotel Zafolia

Σε έναν από τους κεντρικότερους δρόμους στην καρδιά της πόλης, τη λεωφόρο Αλεξάνδρας, το ξενοδοχείο Zafolia αποτελεί ιδανική επιλογή για ένα δροσιστικό break κατά την διάρκεια της ημέρας. Με μαγευτική θέα στο λόφο του Λυκαβηττού, το 4* ξενοδοχείο διαθέτει roof garden με πισίνα, όπου θα ζήσετε μοναδικές στιγμές χαλάρωσης.

Πληροφορίες

Ωράριο λειτουργίας: Δευτέρα- Παρασκευή: 10.30-20.00, Σάββατο- Κυριακή: 10.00-20.00

Είσοδος: €15 (με ξαπλώστρα, πετσέτα, καφέ ή χυμό)

Λεωφόρος Αλεξάνδρας 87-89,

τηλ. 210 6449002,

zafoliahotel.gr

Metropolitan Hotel

Στην περιοχή του Παλαιού Φαλήρου και ακριβώς απέναντι από το Κέντρο Πολιτισμού Σταύρος Νιάρχος βρίσκεται το Metropolitan Hotel, μέλος της αλυσίδας ξενοδοχείων Chandris, στην ταράτσα του οποίου κατά την διάρκεια των καλοκαιρινών μηνών λειτουργεί πισίνα, όπου μπορείτε να πραγματοποιήσετε τα μακροβούτια σας στην πόλη με θέα στη θάλασσα. Χαλαρώστε, λοιπόν, στις άνετες ξαπλώστρες που βρίσκονται ολόγυρα της πισίνας και απολαύστε τον καφέ που σας προσφέρεται δωρεάν.

Πληροφορίες

Ωράριο λειτουργίας: Καθημερινά: 11.00-19.00 Είσοδος: €20/ καθημερινές, €25/ σαββατοκύριακα (με ξαπλώστρα και καφέ)

Λεωφόρος Συγγρού 385,

τηλ. 210 9471000,

metropolitanathens.gr

Fb page: Metropolitan Hotel in Athens

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr και του madeingreece.news

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ