Τραγωδία στην Disneyland: Αλιγάτορας άρπαξε 2χρονο αγοράκι - Ο πατέρας δεν πρόλαβε να το σώσει

Αλιγάτορας επιτέθηκε και άρπαξε χθες βράδυ ένα δίχρονο αγοράκι στις όχθες της λιμνοθάλασσας του Grand Floridian Resort & Spa στην Disney στη Φλόριντα των ΗΠΑ. Μέχρι και τα ξημερώματα της Τετάρτης και παρά τις έρευνες το παιδί δεν είχε εντοπιστεί.

Ο σερίφης του Orange County Jerry Demings στην συνέντευξη Τύπου που παραχώρησε είπε ότι έχει αναλάβει προσωπικά τις έρευνες για τον εντοπισμό του αγοριού. 

«Στα 35 χρόνια της καριέρας είναι η πρώτη φορά που καλούμαι να αναγγείλω μια τόσο δυσάρεστη είδηση. Μπορώ να καταλάβω την αγωνία και τον πόνο των γονιών του παιδιού. Είμαι και εγώ πατέρας και παππούς και καταλαβαίνω τι περνάνε».

Ο Demings είπε επίσης ότι η οικογένεια μαζί με τα τρία της παιδιά έχει έρθει για διακοπές στη Φλόριντα από την Νεμπράσκα. «To παιδί έπαιζε στην άκρη της ακτής και οι γονείς του χαλάρωναν δίπλα. Ολα έγιναν σε κλάσματα δευτερολέπτων. Ξαφνικά ο αλιγάτορας επιτέθηκε στο παιδί. Ο πατέρας έπεσε στο νερό για να το πιάσει αλλά δεν τα κατάφερε. Εχει γραντζουνιές στους ώμους του». 

Αμέσως οι γονείς ειδοποίησαν τις αρχές και ξεκίνησαν οι έρευνες. Ο αλιγάτορας άρπαξε το αγοράκι στις 9.21 το βράδυ τοπική ώρα. 

Δεκάδες αστυνομικοί χτενίζουν την περιοχή ενώ στις έρευνες συμμετέχει και ελικόπτερο το οποίο φώτιζε από ψηλά την περιοχή. Ποτέ άλλοτε δεν έχει συμβεί παρόμοιο περιστατικό αν και οι ταμπέλες που υπάρχουν γύρω από τη λιμνοθάλασσα γράφουν ότι απαγορεύεται το κολύμπι. 

Εντρομοι και άλλοι γονείς είπαν πως τα παιδιά τους βρέθηκαν και εκείνα στις όχθες της λιμνοθάλασσας. «Το μόνο που μπορώ να κάνω είναι μια προσευχή. Δεν μπορώ να φανταστώ τι περνούν αυτοί οι γονείς. Αυτή η βδομάδα είναι πολύ δύσκολη για το Ορλάντο που δέχεται το ένα χτύπημα μετά το άλλο», είπε η Α.J.Jain που κάνει διακοπές στη Disney. 

Οι υπεύθυνοι της Disney δηλώνουν συντετριμμένοι από το τραγικό περιστατικό. Ο αλιγάτορας φέρεται να έχει μήκος 2,1 μέτρα. 

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ