Βίντεο: Δείτε το πρώτο τρέιλερ του LEGO Star Wars: The Force Awakens

Το νέο τρέιλερ του παιχνιδιού LEGO Star Wars: The Force Awakens, παρουσίασε η Sony, στο ετήσιο συνέδριο ηλεκτρονικών παιχνιδιών «Ε3», στο Λος Άντζελες των ΗΠΑ. Το παιχνίδι αναπαράγει τις πιο εικονικές στιγμές της ταινίας, με πρωταγωνιστές αυτή την φορά τις κλασικές φιγούρες των Lego.

Στο τρέιλερ των δυόμισι λεπτών, το αρχικό καστ των ηθοποιών επιστρέφει για να δανείσει τις φωνές του στους μικροσκοπικούς χαρακτήρες. Ο Χάρισον Φορντ, η Ντέιζι Ρίντλεϊ, ο Τζον Μπογιέκα και ο Άνταμ Ντράιβερ, ξαναζούν την απόδραση της Rey και του Finn από τον Jakku, την επίθεση του Poe Dameron’s στην βάση Starkiller και την επική μάχη μεταξύ της Rey και του Kylo Ren. 

Στο παιχνίδι, ο χρήστης αντιμετωπίζει τις πιο επικές στιγμές της ταινίας, επαναφηγημένες μέσα από το έξυπνο και χιουμοριστικό πρίσμα των ταινιών Lego, ενώ στα κεφάλαια του παιχνιδιού περιλαμβάνονται και οι ιστορίες που γεφυρώνουν το επεισόδιο VI με το επεισόδιο VII. 

 

Το demo του παιχνιδιού είναι διαθέσιμο αποκλειστικά για τους χρήστες PS4, που μπορούν να το κατεβάσουν δωρεάν από το Playstation Store. 

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ