Δείτε πως ήταν & πως έγινε: Έχασε 40 κιλά - Η μεγάλη αλλαγή της 25χρονης Amanda

Η 25χρονη Amanda Woods είχε απελπιστεί τόσο πολύ με τα περιττά κιλά της ώστε φοβόταν ακόμη και την περίπτωση που κάποιος θα την έβγαζε φωτογραφία και θα την δημοσίευε στο Facebook κάνοντας tag το όνομά της.
 

Μάλιστα απέφευγε ακόμη και να φωτογραφηθεί δίπλα στο γιο της για τον ίδιο λόγο, αλλά όλα αυτά μέχρι την απόλυτη μεταμόρφωσή της. Η νεαρή γυναίκα, μητέρα ενός παιδιού έπαθε σοκ όταν ξεπέρασε τα 114 κιλά και είδε τις εικόνες του εαυτού της στο γάμο του αδελφού της στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης.

Από τότε φοβόταν μήπως τυχόν την επισημάνει κάποιος σε άλλη φωτογραφία και πήρε την απόφαση να χάσει κιλά και να αλλάξει εντελώς. Άλλαξε διατροφικές συνήθειες και ξεκίνησε να πηγαίνει στο γυμναστήριο καταφέρνοντας να χάσει σιγά σιγά κάτι περισσότερο από 40 κιλά. Έχασε τους πρώτους 6 μήνες 22 κιλά και στη συνέχεια άλλα 12 αλλάζοντας εντελώς εμφάνιση.

«Ένα πράγμα που έχω παρατηρήσει είναι ότι στην πραγματικότητα πλέον υπάρχουν φωτογραφίες με εμένα και τον γιο μου ενώ παλιά δεν υπήρχαν σχεδόν καθόλου καθώς είτε δεν άφηνα κάποιον να μας φωτογραφίσει ή αν το έκαναν διέγραφα τις φωτογραφίες (από τα κοινωνικά δίκτυα) αμέσως.

Πάντα αισθανόμουν άσχημα όταν ήμουν ανάμεσα σε πολλά άτομα στις φωτογραφίες» αναφέρει η ίδια και προσθέτει ότι πλέον δεν ντρέπεται να εμφανίζεται κάπου ή να βγαίνει σε φωτογραφίες καθώς τα πολλά παραπάνω κιλά της είχαν δημιουργήσει πρόβλημα στην ψυχολογία της και στην αυτοπεποίθησή της.

«Θα έλεγα ότι τώρα είμαι μια καλύτερη μητέρα επειδή μπορώ να παίξω περισσότερο με τον γιο μου. Τον πηγαίνω κάθε μέρα έξω για να περπατήσουμε και να παίξουμε ή να κολυμπήσουμε και πλέον είμαι καλό παράδειγμα γι’ αυτόν» προσθέτει και τονίζει ότι πλέον δίνει βάση στην τόνωση των μυών της στο γυμναστήριο.

Μάλιστα μοιράζεται την ιστορία της στο Instagram και θέλει να δώσει θάρρος και σε άλλους ανθρώπους που προσπαθούν να χάσουν κιλά και να αλλάξουν εμφάνιση.

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ