Πούλησε τη βίλα που είχε αποκτήσει με τον Μπιλυ Μπο στη Μύκονο ο Μάκης Τσέλιος- Ποιοι είναι οι νέοι ιδιοκτήτες

Αλλαξε χέρια η βίλα του Μάκη Τσέλιου στη Μύκονο. Υστερα από 37 χρόνια, το σπίτι που είχε αγοράσει ο σχεδιαστής με τον Μπίλι Μπο πέρασε σε νέα ιδιοκτησία. Και πάλι ανθρώπων που έχουν να κάνουν με τη μόδα! 

Σύμφωνα με πληροφορίες τη βίλα του Μάκη Τσέλιου αγόρασαν τα αδέλφια Χρήστος και Ευθύμης Χατζηβασιλείου, οι ιδιοκτήτες της γνωστής φίρμας εσωρούχων και μαγιό MED. Τα αδέλφια μπορεί να έχουν καταγωγή από τη Θεσσαλονίκη, αλλά λατρεύουν τη Μύκονο και ήθελαν το δικό τους σπίτι εκεί.

Μάλιστα, οι νέοι ιδιοκτήτες του καταπληκτικού αυτού σπιτιού που έχει θέα σε όλη τη Χώρα, τη θάλασσα και το ηλιοβασίλεμα, ξεκινούν άμεσα τις εργασίες ανακαίνισης. Το τίμημα που κατέβαλαν για την αγορά του ανέρχεται στο 1 εκατ. Ευρώ, ποσό πολύ μικρότερο της πραγματικής αξίας του ακινήτου.

Ο Μάκης Τσέλιος, σύμφωνα με ανθρώπους του περιβάλλοντός του, τις τελευταίες μέρες είναι συναισθηματικά φορτισμένος εξαιτίας αυτής της  απώλειας, αφού σε αυτό το σπίτι είχε ζήσει σημαντικές στιγμές, ενώ τα πάρτι του με τους vip καλεσμένους άφησαν τη δική τους ιστορία στο νησί και όχι μόνο.

Ο σχεδιαστής αναγκάστηκε να αποχωριστεί το σπίτι του καθώς τα έξοδα συντήρησής του ήταν υπέρογκα, που σε συνδυασμό με τον ΕΝΦΙΑ ήταν δυσβάστακτο για εκείνον να αντεπεξέλθει οικονομικά.

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ