The Bunyadi: Το πρώτο εστιατόριο για γυμνιστές - Με το φως τον κεριών και χωρίς κινητό

Το "The Bunyadi" που θα ανοίξει στο Λονδίνο έχει ήδη λίστα αναμονής 11.000 ατόμων, πράγμα από πρωτοφανές μέχρι και εντελώς τρελό αν σκεφτεί κανείς πως πρόκειται για ένα εστιατόριο όπου οι θαμώνες θα τρώνε -αν θέλουν- εντελώς γυμνοί.   

Ο εμπνευστής του κι ιδιοκτήτης Seb Lyall είπε στους IBTimes πως ελπίζει το Bunyadi να γίνει κάτι σαν το Pangea, ένα παλιό μπαρ που έμοιαζε με σπηλιά κι επίσης οι θαμώνες ήταν γυμνοί.

 

"Θέλω όσοι έρχονται να νιώθουν αληθινή απελευθέρωση" λέει ο Lyall, που κρύβεται επίσης πίσω από την ιδέα του θεματικού μπαρ Breaking Bad.    Στο "The Bunyadi" έχεις την δυνατότητα να φας ολόγυμνος αλλά και την επιλογή να φας ντυμένος, καθώς το να γευματίσεις χωρίς ρούχα είναι προαιρετικό, σύμφωνα με τους κανόνες του μαγαζιού.

Μάλιστα θα υπάρχει και ειδικός χώρος όπου μπορείς να ξεντυθείς, σε περίπτωση που ξεκινήσεις να τρως ντυμένος αλλά στη συνέχεια αλλάξεις γνώμη.  

 

Γενικά η φιλοσοφία του εστιατορίου είναι να "επιστρέψουμε στην αρχή όταν όλα ήταν φρέσκα, ελεύθερα και ανόθευτα από τις παγίδες της σύγχρονης ζωής" και γι' αυτό απαγορεύονται επίσης τα κινητά τηλέφωνα ενώ δεν θα υπάρχουν ηλεκτρικά φώτα.  

 "Δουλέψαμε πολύ σκληρά για να σχεδιάσουμε έναν χώρο όπου ό,τι έρχεται σε επαφή με τον πελάτη κι έχει διάδραση μαζί του θα είναι γυμνό" λέει ο Lyall. "Η χρήση του μπαμπού και το φως των κεριών μας έδωσε τη δυνατότητα να φτιάξουμε ένα εστιατόρια που θα έχει διακριτικότητα, τηρώντας ταυτόχρονα και τα ήθη" προσθέτει. 

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ