Συγκινητικό: Καλή ''Σαμαρείτισσα'' έδωσε δουλειά & τροφή σε άστεγο υπόδικο - Η ιστορία τους θα σας συγκλονίσει

Όταν ένας άστεγος άντρας με το όνομα Marcus μπήκε σε μια καφετέρια στην Μινεάπολις των ΗΠΑ ζητώντας χρήματα μια μέρα, δεν είχε ιδέα ότι θα έφευγε με μια δουλειά.

Η ιδιοκτήτρια της καφετέριας, η Cesia Abigail, του έριξε μια ματιά και τον ρώτησε, “Γιατί δεν εργάζεσαι; Σε μένα τίποτα δεν μου δόθηκε τζάμπα”

Τότε ο Marcus εξήγησε την κατάστασή του. “Είμαι υπόδικος για πολλά κακουργήματα και κανείς δεν θέλει να με προσλάβει γι” αυτό το λόγο, και έτσι αναγκάστηκα να μείνω στον δρόμο και να βρίσκω χρήματα με τον τρόπο που γνωρίζω,” της απάντησε. “Κλέβοντας και ζητώντας χρήματα.”

Αντί να διώξει τον άντρα, η Abigail αποφάσισε να τον αφήσει να δουλέψει για κάποιο χρονικό διάστημα και να τον πληρώσει γι” αυτό. Όχι μόνο ο Marcus συμφώνησε, αλλά συνέχισε να επιστρέφει για βάρδια 2 ωρών καθημερινά, όπου έπλενε πιάτα και έβγαζε τα σκουπίδια. Επίσης αγόραζε φαγητό από το ίδιο εστιατόρια με κάποια έκπτωση με τα χρήματα που κέρδιζε επειδή τον “κάνει να νιώθει καλά.”


 
Η Abigail μοιράστηκε μια φωτογραφία του Marcus εν ώρα εργασίας στην σελίδα της στο Facebook, και γρήγορα έγινε viral με περισσότερς από 40.000 κοινοποιήσεις και 130.000 like. Πολλοί χρήστες συγκινήθηκαν με την φωτογραφία, που δείχνει ότι οι καλοί Σαμαρείτες βρίσκονται παντού.

“Ο Θεός να σε ευλογεί που του έδωσες μια ευκαιρία να αλλάξει την ζωή του. Χρειαζόμαστε και άλλα άτομα όπως εσύ στον κόσμο μας σήμερα. Όλοι μας κάνουμε λάθη, φαίνεται ότι θέλει να επανορθώσει για τα παλιές του ενέργειες,” γράφει σε σχόλιο ένας χρήστης.

“Κάντε κάτι καλό για κάποιον σήμερα και μην τους κρίνετε επειδή ζητάνε χρήματα, καθώς δεν γνωρίζουμε την κατάστασή τους…Κάποιοι αξίζουν μια δεύτερη ευκαιρία. Ο Θεός με ευλόγησε και γι” αυτό λοιπόν γιατί να μην ευλογήσω με τη σειρά μου άλλους;” σχολιάζει η Abigail.

 

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr και του madeingreece.news

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ