Τοp Woman η 27χρονη Sarah Louise: Έγινε από άστεγη... διάσημη σχεδιάστρια ρούχων

Ένα χρόνο πριν, η 27χρονη Sarah Louise Bryan δεν είχε άλλη επιλογή από το να αφήσει το σπίτι που έμενε καθώς δεν μπορούσε πλέον να πληρώνει το ενοίκιο. 

Η πρώην αισθητικός, άστεγη πλέον, χρειάστηκε να βασιστεί στην καλοσύνη των φίλων της που τη φιλοξενούσαν όποτε μπορούσαν μαζί με τα δύο παιδιά της.

Πλέον η ίδια, όπως αναφέρει, είναι σε καλό δρόμο για να γίνει εκατομμυριούχος, ξεκινώντας την πορεία της έχοντας φτιάξει ένα φόρεμα από γνωστές πολύχρωμες καραμελίτσες. Μιλώντας στη Birmingham Mail, η Sarah αποκάλυψε τις δυσκολίες που πέρασε πριν φτιάξει το φόρεμα που τις άνοιξε νέες πόρτες. «Έμεινα έγκυος στα 14 και ο ένας γιος μου είναι 13 ετών. Ακριβώς πριν από ένα χρόνο δεν είχα τίποτα - ήμουν απένταρη. Δεν μπορούσα να αντέξω να πληρώσω ούτε το ενοίκιό μου και ποτέ δεν ήθελα να χρωστάω γι’ αυτό βγήκα έξω και μετά ζούσα σε κάποιους φίλους μου μαζί με τα δύο παιδιά μου», είπε μεταξύ άλλων.

Η ιδέα να φτιάξει το παράξενο φόρεμα της ήρθε μια νύχτα λίγο πριν αποκοιμηθεί, κάτι που η ίδια περιγράφει ως «Εύρηκα». Για να φτιάξει το μικρό της επίτευγμα, η Sarah χρειάστηκε ένα μήνα και έξι ώρες ημερησίως δουλειά αφού έπρεπε να κολλήσει καραμελίτσες από 145 σακούλες χρησιμοποιώντας 90 σωληνάρια κόλλας. Όταν δημοσίευσε την πολύχρωμη δημιουργία της στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, η φωτογραφία της έγινε viral και εντοπίστηκε από την εταιρεία ρούχων Ripleys. Η εταιρεία ήταν τόσο ενθουσιασμένη από την ερασιτέχνη σχεδιάστρια που της πρότεινε να φτιάξει τη δική της συλλογή από τσάντες και φορέματα με το όνομά της.

Ήδη έχουν αρχίσει και αγοράζουν ρούχα από τη συλλογή της διάφοροι επώνυμοι και η ίδια ελπίζει ότι σύντομα θα βγάζει πολλά περισσότερα χρήματα απ’ ό,τι κάνει ήδη. Θεωρεί τον εαυτό της έναν «μαχητή» της ζωής που πάντα ήθελε να κάνει το καλύτερο για τα παιδιά της και ήδη έχει μετακομίσει σε νέο σπίτι και χτίζει τη ζωή της από την αρχή. Όπως λέει η ίδια, δεν έχει σημασία ποιος είναι ο καθένας και πόσο δύσκολα περνάει, αρκεί να έχει ιδέες που θα τον βγάλουν από τις άσχημες καταστάσεις.

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr και του madeingreece.news

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ