Βίντεο: Αυτή η απίθανη μικρή παγοδρόμος εντυπωσιάζει με τις φιγούρες της - Δείτε την!

Η 13χρονη Gia Kokotakis έχει ήδη καταφέρει πολλά επιτεύγματα στην αγωνιστική της καριέρα. Το 2009 η Gia διαγωνίστηκε στον διαγωνισμό Open Artistic στο Λος Άντζελες.

 Εκείνη την εποχή ήταν μόλις 7 ετών και κατάφερε να κερδίσει την τρίτη θέση, βγάζοντας εκτός ανταγωνισμού κορίτσια 14 ετών. Αυτό που την κάνει να ξεχωρίζει είναι το βαθύ και ριζωμένο πάθος της, που είναι αδύνατον να πάρεις τα μάτια σου από πάνω της.

 

Η αθλήτρια με καταγωγή από την Σάντα Μόνικα κατέκτησε το χάλκινο μετάλλιο στη μεσαία γυναικεία κατηγορία στο Πρωτάθλημα Καλλιτεχνικού Πατινάζ της Αμερικής το 2015. Εκεί, έκανε και την δική της καλύτερη προσωπική βαθμολογία με 99,43 πόντους και έκανε 2 καινούργιες φιγούρες που δεν είχε αποπειραθεί να κάνει κανένας άλλος διαγωνιζόμενος σε κανέναν διαγωνισμό. “Ήταν αποτέλεσμα 23 ωρών προπόνησης σε καθημερινή βάση. Κάθε μέρα προσπαθούσα να γίνω καλύτερη από την προηγούμενη”, δήλωσε η ίδια στην Santa Monica Mirror.

“Ένιωσα, ότι είχα καταφέρει έναν στόχο, αλλά όχι τον τελικό στόχο μου που είναι οι Ολυμπιακοί Αγώνες”,υποστηρίζει. Από ότι φαίνεται η θέση της Gia στους μελλοντικούς Ολυμπιακούς Αγώνες είναι κάτι παραπάνω από σίγουρη!

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ