Monica Rose: 10 συμβουλές μόδας από την στιλίστρια της Τζένερ και της Χαντίντ

Αυτή είναι η γυναίκα που "κρύβεται" πίσω από τις εμφανίσεις των δύο επιτυχημένων μοντέλων και μας δίνει όλες τις πληροφορίες για το know how ενός ακαταμάχητου στιλ...

Η Monica Rose μας συμβουλεύει ώστε να είμαστε πάντοτε καλοντυμένες όπως οι αγαπημένες της, Τζένερ και Χαντίντ.

- Περιέγραψε το στιλ σου με τρεις λέξεις. Αβίαστο, ουσιώδες, εξελισσόμενο.

- Ποιοι είναι οι άνθρωποι που σε έχουν εμπνεύσει στιλιστικά; Ένα μιξ της Μπιάνκα Τζάγκερ, της Τζέην Μπίρκιν και της Κέϊτ Μος.

- Ποιο ρούχο σου δεν αποχωρίζεσαι ποτέ; Το μαύρο δερμάτινο τζάκετ μου.

- Ένα αξεσουάρ που αποτελεί σήμα κατατεθέν σου. Ένα μαύρο choker, μια αναβιώση των 90s.

- Ένα κομμάτι που θα αγόραζες για να ανανεώσεις τις ανοιξιάτικες εμφανίσεις σου; Ψάχνω για μια καλή καφέ τσάντα (στο χρώμα του κονιάκ) ή τα αντίστοιχα παπούτσια.

- Αν έπρεπε να επιλέξεις ένα μόνο σχεδιαστή για το υπόλοιπο της ζωής σου, ποιος θα ήταν αυτός; The Row.

- Πρώτη ανάμνηση από τον χώρο της μόδας. Η ντουλάπα της μητέρας μου. Ήταν πάντα τόσο cool και ήξερε πάντα όλες τις τάσεις, παρότι ζούσαμε σε μια πολύ μικρή πόλη και δεν ήμασταν οικονομικά άνετοι. Πάντα έδειχνε κομψή και προσεγμένη, χωρίς καν να προσπαθεί. Στα 5 μου χρόνια την ανάγκασα να αλλάξει όλες τις μεταλλικές κρεμάστρες και να πάρει άλλες που είχαν όλες το ίδιο χρώμα. Επίσης κάποια βράδια μαζευόμασταν με τους φίλους μου και τους έλεγα τι να φορέσουν την επόμενη μέρα στο σχολείο. Αν δεν ακολουθούσαν τις συμβουλές μου με στεναχωρούσαν και μπορεί να μην τους μιλούσα για το υπόλοιπο της μέρας. Ήθελα απλά να είναι ωραίοι. Οι γονείς τους στεναχωριόντουσαν γιατί τους έβαζα να κόβουν τα τζιν τους για να δημιουργήσουν ένα πιο ατίθασο στιλ. Εκείνοι έπαιρναν τηλέφωνο τη μητέρα μου και της έλεγαν που έπρεπε να σταματήσω να είμαι τόσο αυταρχική με τις ντουλάπες των φίλων μου. Σαφώς δεν ήμουν ένα κανονικό παιδί, είχα πάντα στο μυαλό μου να τελειοποιώ τη ντουλάπα μου και όχι τα διαβάσματα μου. Ας πούμε ότι το σχολείο δεν ήταν το δυνατό μου στοιχείο!

- Τι δεν θα φορούσες ποτέ; Σαγιονάρες.

- Αγαπημένο απογευματινό look; Δερμάτινο παντελόνι, σέξι μπλούζα, και ένα statement πανωφόρι. Και πάντα κόκκινο κραγιόν.

- Και για τις πρωινές ώρες; Skinny μαύρο φθαρμένο τζιν, γκρι t-shirt, και ένα δερμάτινο τζάκετ. Έχω ελάχιστο χρόνο, όπως αναφέρει η γνωστή στυλίστρια στο marieclaire, για να προετοιμάσω τον εαυτό μου σε καθημερινή βάση μέσα στη βδομάδα.

- Έχεις ένα αγαπημένο κομμάτι που θα το φοράς μέχρι να πεθάνεις; Τα μαύρα μου υπερμεγέθη ηλίου Karen Walker και το cropped Laer δερμάτινο τζάκετ μου.

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ