Λίλι θα με φωνάζετε από εδώ και πέρα είπε ο συνδημιουργός των ταινιών Μάτριξ - Ανακοίνωσε ότι αλλάζει φύλο

Υπό την πίεση των ταμπλόιντ, ο Άντι Γουατσόφσκι, ο συνδημιουργός της σειράς ταινιών "Μάτριξ", αποκάλυψε με τη σειρά του ότι είναι διεμφυλικός και στο εξής θα ονομάζεται Λίλι.

Τέσσερα χρόνια πριν ο αδελφός του προχώρησε σε αλλαγή φύλου και ονόματος, από Λάρι σε Λάνα. "Αλλαγή φύλου που προκαλεί αίσθηση – Οι αδελφοί Γουατσόφσκι γίνονται αδελφές!!!" ανέφερε η 48χρονη Λίλι (πρώην Άντι) Γουατσόφσκι σε μια ανακοίνωση που έστειλε στη Windy City Times, ένα έντυπο της κοινότητας ΛΟΑΔ (Λεσβίες, Ομοφυλόφιλοι, Αμφιφυλόφιλοι και Διεμφυλικοί) στο Σικάγο.

Λάνα & Άντι Γουατσόφσκι

"Είναι ο πηχυαίος τίτλος που περίμενα από πέρσι", συνέχισε, εξηγώντας ότι πολλά μέσα ενημέρωσης απειλούσαν ότι θα αποκαλύψουν την ιστορία της, παρά τη θέλησή της, την περασμένη χρονιά.

Η Λίλι διευκρίνισε ότι αποφάσισε να επισπεύσει την ανακοίνωση αφού την προσέγγισε στο σπίτι της ένας δημοσιογράφος της βρετανικής ταμπλόιντ Daily Mail. "Άρχισε να μου εξηγεί... ότι θα έπρεπε πραγματικά να καθίσω κάτω μαζί του αύριο ή μεθαύριο ή την επόμενη εβδομάδα για να με φωτογραφίσουν και να αφηγηθώ την ιστορία μου που είναι τόσο συναρπαστική", ανέφερε. "Το να είσαι διεμφυλικός δεν είναι εύκολο. Ζούμε σε έναν δυαδικό κόσμο (...) Αυτό σημαίνει ότι όταν είσαι διεμφυλικός θα πρέπει να αντιμετωπίσεις τη σκληρή αλήθεια ότι θα ζήσεις την υπόλοιπη ζωή του σε έναν κόσμο ανοιχτά εχθρικό απέναντί σου", συνέχισε. Η Λίλι Γουατσόφσκι επιβεβαίωσε ότι είναι σε φάση "μετάβασης", χωρίς να αναφέρει συγκεκριμένα σε τι είδους χειρουργικές επεμβάσεις έχει υποβληθεί.

"Ήξερα ότι κάποια στιγμή έπρεπε να το αποκαλύψω δημοσίως (...) Ήθελα μόνο, είχα ανάγκη μόνο λίγο περισσότερο χρόνο για να αισθάνομαι πιο άνετα. Όμως προφανώς, δεν μου άφησαν περιθώριο". Ο μεγαλύτερος αδελφός της Λίλι, ο Λάρι, 50 ετών, ανακοίνωσε το 2012 ότι προχώρησε σε αλλαγή φύλου και πλέον ονομάζεται Λάνα. Φήμες για τη "μετάβασή" του κυκλοφορούσαν από τις αρχές της δεκαετίας του 2000, λίγο μετά το διαζύγιό του. Το 2009 ξαναπαντρεύτηκε, με γυναίκα, ενώ είχε ήδη αλλάξει φύλο.

Οι Γουατσόφσκι, που είναι σεναριογράφοι, σκηνοθέτες, παραγωγοί και συγγραφείς κόμικς, γύρισαν μαζί την πρώτη ταινία τους το 1996 και έγιναν γνωστοί λίγα χρόνια αργότερα με την τριλογία Μάτριξ.

 

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr και του madeingreece.news

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ