Οι νικητές: Ποια Ελληνικά ξενοδοχεία έλαβαν Διεθνείς διακρίσεις στα βραβεία της TripAdvisor

Αρκετά ελληνικά ξενοδοχεία ανέδειξαν οι χρήστες της TripAdvisor σε κορυφαίες θέσεις, παγκοσμίως και στην Ευρώπη, σε όλες τις κατηγορίες των Travellers Choice Awards για το 2016.

 

Ιδού τα ελληνικά ξενοδοχεία που επιβραβεύτηκαν από τους χρήστες και οι θέσεις που κατέλαβαν σε όλες τις κατηγορίες, που μόλις ολοκληρώθηκαν....

Τop Hotels παγκοσμίως και στην Ευρώπη

Achtis Hotel

Το Achtis Hotel, στον παραδοσιακό οικισμό της Αφύτου στην Κασσάνδρα Χαλκιδικής, αναδείχθηκε πέμπτο καλύτερο ξενοδοχείο στον κόσμο και δεύτερο στην Ευρώπη, ενώ συγκαταλέγεται στην 20ή θέση και στην κατηγορία των ξενοδοχείων με το καλύτερο σέρβις.

Canaves Oia Hotel

Στην ίδια κατηγορία το Canaves Oia Hotel, στην Οία Σαντορίνης, ήρθε δωδέκατο καλύτερο ξενοδοχείο στον κόσμο και τέταρτο στην Ευρώπη.

Trapezaki Bay Hotel 

Στην 15η θέση στην κατηγορία των καλύτερων ξενοδοχείων στην Ευρώπη βρέθηκε το Trapezaki Bay Hotel της Κεφαλονιάς.

Καλύτερα οικογενειακά ξενοδοχεία

Sani Beach Club

Το Sani Beach Club της Χαλκιδικής αναδείχθηκε δέκατο στον κόσμο και τρίτο στην Ευρώπη στην κατηγορία των καλύτερων οικογενειακών ξενοδοχείων.

Holiday Village Rhodes

Στην κατηγορία των καλύτερων οικογενειακών ξενοδοχείων το Holiday Village Rhodes στη Ρόδο κέρδισε την 15η θέση παγκοσμίως και την πέμπτη στην Ευρώπη.

Club Med Gregolimano

Στα καλύτερα ξενοδοχεία για οικογένειες στην Ευρώπη κατατάχθηκε και το Club Med Gregolimano στο Γρεγολίμανο της Εύβοιας (10η θέση)

Ξενοδοχεία πολυτελείας 

Lindos Blu

Το Lindos Blu στη Ρόδο αναδείχθηκε στην 19η θέση στα καλύτερα ξενοδοχεία πολυτελείας στον κόσμο, πέμπτο στην Ευρώπη και τρίτο στην κατηγορία των πιο ρομαντικών ξενοδοχείων στην ΕυρώπηΣτα καλύτερα πολυτελείας στην Ευρώπη συγκαταλέγονται το Casa Delfino Hotel & Spa στα Χανιά (14η θέση) και το Andronis Luxury Suites, στην Οία Σαντορίνης (15η θέση)

Το Casa Delfino Hotel & Spa

Top small Hotels 

Spirit of the Knights Boutique Hotel

Το Spirit of the Knights Boutique Hotel στην πόλη της Ρόδου ήρθε ένατο στον κόσμο και τέταρτο στην Ευρώπη στην κατηγορία των Small Hotels. 

Enigma Apartments & Suites

To Enigma Apartments & Suites στα Φηρά Σαντορίνης κατέλαβε την 14η θέση στον κόσμο και την έβδομη στην Ευρώπη.

Top οικονομικά ξενοδοχεία

Lithos by Spyros & Flora

Το Lithos by Spyros & Flora στον Άγιο Ιωάννη Μυκόνου αναδείχθηκε πέμπτο στον κόσμο και τρίτο στην Ευρώπη στην κατηγορία των καλύτερων οικονομικών ξενοδοχείων.

Chez Sophie Rooms & Suites

Στην ίδια κατηγορία το Chez Sophie Rooms & Suites στο Καμάρι Σαντορίνης κατέλαβε την 11η θέση παγκοσμίως και την 7η στην Ευρώπη. 

Lefka Apartments

Στην 19η θέση στην Ευρώπη σε αυτήν την κατηγορία κατέλαβε το Lefka Apartments στην πόλη των Χανίων.

Καλύτερα ξενοδοχεία για το service 

Astra Suites

To Astra Suites στο Ημεροβίγλι Σαντορίνης ήρθε ένατο στον κόσμο και πέμπτο παγκοσμίως στην κατηγορία των ξενοδοχείων με το καλύτερο service. 

Anastasis Apartments

Στην ίδια κατηγορία και από το ίδιο μέρος (Ημεροβίγλι), το Anastasis Apartments ήρθε στην 24η θέση παγκοσμίως και στην 15η θέση στην Ευρώπη. Το Anastasis Apartments διακρίθηκε και σε άλλες κατηγορίες. Ήρθε στην Ευρώπη στην 12η θέση στα Small και στη τέταρτη θέση παγκοσίως στα πιο ρομαντικά ξενοδοχεία.

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ