Αυτά τα μπάνια ξενοδοχείων έχουν συγκλονιστική θέα και βρίσκονται στην Ελλάδα

Χαλαρώστε στην μπανιέρα απολαμβάνοντας τη θέα που απλώνεται μπροστά σας...

Costa Navarino, Μεσσηνία


Η απόλυτη εμπειρία διαμονής παίρνει σάρκα και οστά στο πολυτελές Costa Navarino στη Μεσσηνία. Εκεί, η νέα «συλλογή» The Romanos Ionian Exclusive υπόσχεται ακόμη πιο εξατομικευμένες υπηρεσίες. Με βασικά χαρακτηριστικά τους την υψηλή αισθητική και την στυλάτη πολυτέλεια, διαθέτουν υπέρκομψους χώρους και προνομιακές ανέσεις (ιδιωτικός μπάτλερ, πρωινό στον χώρο σας, ιδιαίτερος χώρος στην παραλία, αποκλειστικές υπηρεσείς concierge, μάθημα golf με έμπειρους εκπαιδευτές, πρόσβαση στο Anazoe Spa κ.α.). Αυτό, ωστόσο, που τις κάνει να ξεχωρίζουν είναι το γεγονός ότι όση ώρα χαλαρώνετε στο μπάνιο σας, απολαμβάνετε ταυτόχρονα ανυπέρβλητη θέα στα κρυστάλλινα νερά του Ιονίου που απλώνονται μπροστά σας.

Myconian Utopia Resort, Μύκονος


Όχι δεν ονειρεύεστε, απλώς ζείτε την πραγματικότητα στο πιο ουτοπικό μέρος της Μυκόνου. Το Myconian Utopia Resort, στην Ελιά, δημιουργήθηκε με σκοπό να αποπλανήσει όλες τις αισθήσεις σας και να είστε σίγουροι ότι το καταφέρνει με μεγάλη επιτυχία. Με έμφαση κυρίως στα φυσικά υλικά και τις πολυτελείς ανέσεις, οι εσωτερικοί του χώροι θα γίνουν το προσωπικό σας ησυχαστήριο, σε ένα νησί που ξέρει να ζει στους πιο έντονους ρυθμούς. Απολαύστε, λοιπόν, τις στιγμές σας εδώ χαλαρώνοντας με ένα ζεστό αφρόλουτρο και ένα ποτήρι κρασί, όση ώρα το βλέμμα σας χάνεται στα νερά του Αιγαίου μέσα από την μπανιέρα σας. Βρίσκεστε στην Grand Majestic Villa 2 δωματίων και απλώς ζείτε την στιγμή.
Info 
Ελιά, Μύκονος, τηλ. 22890 76060, www.myconianutopia.gr

Canvas Suites, Σαντορίνη


Ακολουθώντας την παραδοσιακή αρχιτεκτονική της Οίας, η σουίτα Ουρανός Canvas Suites είναι μερικώς χτισμένη μέσα στον βράχο της καλντέρας και από το ιδιωτικό, εσωτερικό, θερμαινόμενο τζακούζι της απολαμβάνετε εκπληκτική θέα στη θάλασσα και το ηφαίστειο της Σαντορίνης. Πολυτελείς ανέσεις και εξατομικευμένες υπηρεσίες στα βασικά χαρακτηριστικά της. Το Canvas Suites αποτελείται συνολικά από τρεις σουίτες οι οποίες ξεχωρίζουν για την μίνιμαλ και πολυτελή διαμονή που προσφέρουν στους επισκέπτες τους.
Info
Οία, Σαντορίνη, τηλ. 22860 71879, www.canvas-suites.com

Elounda Beach Hotel & Villas, Κρήτη

Οι συστάσεις είναι περιττές για ένα από τα πιο δημοφιλή και πολυτελή ξενοδοχεία όχι μόνο της Κρήτης αλλά και ολόκληρης της Ελλάδας. Με αδιαμφισβήτητο ατού την προνομιακή τοποθεσία του δίπλα στη θάλασσα αποτελείται από πολυτελή δωμάτια, βίλες και σουίτες χωρισμένα σε επτά διαφορετικά clubs, που ικανοποιούν όλες τις επιθυμίες σας με τις ανέσεις και τις παροχές τους. Η Grand Βίλα μπροστά στην θάλασσα με ιδιωτική θερμαινόμενη πισίνα θα γίνει ο προσωπικός σας παράδεισος. Με εκπληκτική θέα στον κόλπο του Μεραμπέλλου, απολαύστε ένα χαλαρωτικό αφρόλουτρο στην μπανιέρα με το τζακούζι και εν συνεχεία απολαύστε ανέσεις και παροχές σαν… βασιλιάδες!
Info 
Ελούντα, Κρήτη, τηλ. 28410 63000, www.eloundabeach.gr

Agapitos Villas & Guesthouses, Πήλιο

Mέλος των Small Elegant Hotels of the World, ο ξενώνας Agapitos Villas & Guesthouses, στη Νταμούχαρη του Πηλίου, εγγυάται μια αξέχαστη διαμονή στο προσωπικό σας καταφύγιο. Επιλέξτε ανάμεσα σε ονειρικές μεζονέτες, σουίτες, ξενώνες και δωμάτια σε country chic ύφος και ζήστε ονειρικές στιγμές που θα σας μείνουν πραγματικά αξέχαστες. Προτιμήστε το δωμάτιο με την μπανιέρα δίπλα στο αναμμένο τζάκι, για άκρως χαλαρωτικές στιγμές με θέα στο βουνό των Κενταύρων. Ένα ποτήρι κόκκινο κρασί ολοκληρώνει το ρομαντικό σκηνικό με τον ιδανικότερο τρόπο.

 

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ