Για σκί στο βουνό η Κέιτ και ο Γουίλιαμ με τα παιδιά τους - Οι πρώτες οικογενειακές διακοπές

Ο Ουίλιαμ και η Κέιτ πήγαν μαζί με τα δυο τους παιδιά, τον 2χρονο πρίγκιπα Τζορτζ και την μόλις 10 μηνών Σαρλότ, σε μυστική τοποθεσία στις γαλλικές Άλπεις, την περασμένη εβδομάδα.

Μάλιστα, το ζευγάρι κάλεσε μαζί του και έναν φωτογράφο του Press Association για να τραβήξει μερικές φωτογραφίες από το σύντομο ταξίδι τους. Τόσο ο Δούκας όσο και η Δούκισσα είναι άριστοι σκιέρ, αλλά δεν είχαν την ευκαιρία να απολαύσουν το αγαπημένο τους άθλημα από την στιγμή που απέκτησαν τα παιδιά τους.

Εκπρόσωπος του Παλατιού δήλωσε: «Η οικογένεια πήγε στις γαλλικές Άλπεις για ένα Σαββατοκύριακο και θέλησαν να μοιραστούν μερικές φωτογραφίες τους με το κοινό». Πηγές αναφέρουν πως το ζευγάρι θέλει τα δυο του παιδιά να μάθουν από νωρίς να κάνουν σκι, με την ελπίδα να κληρονομήσουν την αγάπη τους για το άθλημα.

Μία φωτογραφία δείχνει την οικογένεια να φωτογραφίζεται φορώντας την στολή του σκι σε άλλες δύο ο Δούκας και η δούκισσα παίζουν χιονοπόλεμο, με την Κέιτ μάλιστα να ρίχνει μια χιονόμπαλα στο πρόσωπο του συζύγου της, προτού της το ανταποδώσει.

Σε μια άλλη, ο πρίγκιπας Ουίλαμ εικονίζεται να κρατά αγκαλιά την μικρή Σαρλότ, η οποία χαμογελά και φαίνονται τα δύο δοντάκια της. Οι φωτογραφίες αυτές είναι τα πιο χαλαρά πορτρέτα της οικογένειας που κυκλοφόρησαν ποτέ από το Παλάτι του Κένσινγκτον.

Πηγή: Daily Mail

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ