Top Woman Diane Von Furstenberg: 10λογος ομορφιάς μιας 69χρονης - Η διάσημη σχεδιάστρια άσσος στην γιόγκα

Εμμονική με την καθημερινή της ρουτίνας ομορφιάς και το ευ ζειν φαίνεται πως είναι η αμερικανίδα σχεδιάστρια που σαρώνει στις πασαρέλες αλλά και στην αγορά.

Συμβουλές για όλα όσα πρέπει να κάνουν οι γυναίκες πριν τα 30 δίνει η Diane Von Furstenberg.

«Μια γυναίκα βρίσκεται στο αποκορύφωμα της ομορφιάς της μεταξύ 28 και 35 ετών» δήλωσε στην αμερικανική Vogue. Τα 30 χρόνια είναι για την σχεδιάστρια «ιδεώδη» γιατί μια γυναίκα, όπως λέει, σε αυτή την ηλικία αισθάνεται επιτέλους σίγουρη για τον εαυτό της, τόσο οικονομικά όσο και ηθικά. Οσο για τα θέματα ομορφιάς, πρέπει να ακολουθήσει τις συμβουλές της Diane von Furstenberg.

1. Σκεφτείτε το μέλλον σας την επόμενη δεκαετία

«Αντί να αναγκαζόμαστε να πάρουμε νέες αποφάσεις κάθε χρόνο, καλύτερα να παίρνουμε αποφάσεις για την επόμενη δεκαετία. Είναι η καλύτερη στιγμή για να εγκαταλείψουμε τις κακές συνήθειες. Είτε είναι το κάπνισμα, είτε είναι η συνήθεια να τρώει κανείς πολύ ζάχαρη, εγκαταλείψτε τα. Είναι πιο δύσκολο να τα κόψετε μετά τα 30.

2. Φορέστε αντιηλιακά

Αποφύγετε τον ήλιο όσο μπορείτε -εγώ δυστυχώς δεν το έκανα. Προστατευθείτε, φορέστε αντιηλιακά.

3. Αφήστε τα μαλλιά σας ήσυχα

Κάθε άνθρωπος έχει διαφορετικό τύπο μαλλιών και διαφορετικά προβλήματα. Αποφύγετε τις συχνές αλλαγές στα μαλλιά γιατί θα γίνουν εύθραυστα. Εγώ ποτέ δεν έβαλα χρώμα στα μαλλιά μου, έβαζα πάντοτε χένα και αυτό μου επιτρέπει να έχω ακόμη και σήμερα πολύ υγιή μαλλιά.

4. Αφήστε ήσυχο το νεσεσέρ με το μακιγιάζ

Οταν ήμουν νεότερη και κοιμόμουν με ένα αγόρι κανόνιζα ώστε να μη με δει ποτέ χωρίς μακιγιάζ. Ηταν μια άλλη εποχή, ήταν η δεκαετία του 70. Είμασταν τρελοί. Οταν ήμουν 30 ετών φορούσα απίστευτο μέηκ απ και ψεύτικες βλεφαρίδες. Αλλά, εν τέλει, στα 30 κάποιες θέλουν να φτάσουν στα όρια, να είναι πλήρως γυναίκες. Αν θέλετε να φτάσετε στα όρια, κάντε το. Αν σας αρέσει το μακιγιάζ, φορέστε όσο θέλετε. Αν δεν σας αρέσει, μη βάφεστε. Κυρίως, διώξτε τα πράγματα που κάνετε και δεν είστε «εσείς». Θυμήστε στον εαυτό σας ποιός είναι και μείνετε σε αυτό.

5. Φύγετε μόνες στις διακοπές

Προσφέρετε μια στιγμή στον εαυτό σας και μόνο. Αγαπήστε τον εαυτό σας, αγαπήστε όπως είστε. Πάτε μόνες διακοπές!

6. Κάντε γιόγκα καθημερινά

Αν δεν είχα παρά μόνο μια συμβουλή να δώσω, θα έλεγα να κάνετε γιόγκα. Είναι καλό για το σώμα σας, καλό για τα τραβήγματα, καλό για το πνεύμα σας, ένα υπέροχο πράγμα να κάνει κάποιος. Βρείτε τον χρόνο να το κάνετε και κάντε το πραγματικά. Σκεφτείτε ότι μπορείτε να μη στέκεστε λάθος. Τα 30 είναι το τελευταίο όριο να έχει κάποιος κακές συνήθειες.

7. Φάτε για να θρέψετε το σώμα σας

Είστε αυτό που τρώτε. Τόσο απλό. Φάτε φρούτα το πρωί, φάτε πολλά λαχανικά, αποφύγετε το σιτάρι και τη ζάχαρη. Αυτό δεν σημαίνει ότι πρέπει να είστε τέλεια, απλά να εκτιμάτε το γεγονός ότι ζείτε υγιεινά. Δεν έχετε παρά μόνο μια υγεία, και το σώμα σας είναι αυτό που τρώτε και αυτό που κάνετε.

8. Μάθετε να ντύνεστε μόνες σας

Οταν φτάνετε στα 30 πρέπει να ξέρετε πια τι σας ταιριάζει. Αν όχι, αφήστε το. Τι ταιριάζει πάνω σας; Τι είναι «εσείς»; Πιστεύω ότι πρέπει πάντα να φοράμε ένα κλασικό κομμάτι και να το παντρεύουμε με κάτι πιο τρελό και πιο φανταχτερό·

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ