Success Story! 17χρονος βγάζει 30.000 δολάρια τον μήνα & δίνει 5 συμβουλές για να πετύχεις

Την ώρα που οι περισσότεροι έφηβοι έχουν στο μυαλό τους τα video games ή την έξοδο του Σαββάτου για βόλτα με την παρέα τους, ο Τέμπερ Τόμπσον φροντίζει να μην παρασύρεται από αυτά...

Ο Τόμπσον σε ηλικία 17 ετών κερδίζει το μήνα 30.000 δολάρια και οι συμβουλές του ακόμη και προς τους μεγαλύτερους, ίσως αποδειχθούν σημαντικές.

Ο 17χρονος φάνηκε από την ηλικία των 13 ετών πως θα ήταν διαφορετικό παιδί από τα υπόλοιπα της γενιάς του. Όπως τόνισε ο ίδιος σε συνέντευξη που παραχώρησε στο Business Insider, σταμάτησε να ζητάει χαρτζηλίκι από τους γονείς του, θέλοντας να κερδίζει το μήνα 100 δολάρια. Αρχισε λοιπόν το Online Marketing αφήνοντας στην άκρη τα video games και πλέον κερδίζει μέσω μιας μίνι επιχείρησης που έχει στήσει, 30.000 δολάρια το μήνα. Ιδού οι συμβουλές του 17χρονου για όλους τους νέους...

1.Αναλάβετε δράση
Το πρώτο μάθημα είναι πως πρέπει πραγματικά να κάνετε κάτι. «Πολλοί άνθρωποι όλο συζητούν και λένε πως κάτι πρέπει να κάνουν αλλά λόγω της αναβλητικότητάς τους δεν το κάνουν ποτέ. Αν δεν επιχειρήσεις κάτι, δεν θα έχεις ποτέ επιτυχία», σημειώνει ο Τόμπσον.

2.Μη φοβάστε την αποτυχία
Το δεύτερο μάθημα έχει να κάνει με την επιμονή. Τα λάθη πάντα γίνονται. Ο Τόμπσον παραδέχεται πως έκανε αρκετά λόγω απειρίας και αναφέρει «Η αποτυχία είναι πλεονέκτημα. Μαθαίνεις από τα λάθη σου και γίνεσαι καλύτερος».

3.Μείνετε συγκεντρωμένοι
Δεν πρέπει ποτέ να ξεφεύγετε από τον στόχο σας.«Το πιο ισχυρό σας όπλο είναι να μείνετε συγκεντρωμένοι. Μόνο έτσι μπορείτε να εκτοξευτείτε» αναφέρει ο 17χρονος.

4. Να έχετε δίπλα σας θετικούς ανθρώπους
Το δίκτυο των ανθρώπων που σας περιβάλλουν οφείλει να σας προσφέρει μια θετική αύρα, να ανυψώνει το ηθικό σας και να σας εμπνέει. «Οι γονείς μου είναι ικανοποιημένοι με όσα έχουν. Εγώ πάλι, θέλω να επεκταθώ. Δεν είχαν χρήματα για να με βοηθήσουν αλλά ηθικά με στήριξαν πολύ. Νομίζω πως αν είχα δίπλα μου αρνητικούς ανθρώπους που δεν είχαν διάθεση να πετύχουν κάτι στη ζωή τους, θα με είχαν παρασύρει προς τα κάτω» τόνισε ο Τόμπσον.

5.Μην επαναπαύεστε
Ο 17χρονος Τόμπσον είδε την εταιρεία του να γιγαντώνεται σιγά-σιγά. Από τα 100 δολάρια το μήνα, κατάφερε με μερικές αλλαγές να φτάσει στα 1.000 δολάρια και από εκεί στις 10.000 δολάρια. «Οι περισσότεροι άνθρωποι θα ήταν ευτυχισμένοι με τον πρώτο στόχο τους και δεν θα κοιτούσαν πως να αυξήσουν το κέρδος τους. Το μεγαλύτερο λάθος είναι να επαναπαυτείς σε ό,τι έχεις πετύχει».

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr και του madeingreece.news

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ